KGM uyardı! Konyalılar bu iki yola dikkat!

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre bugün (1 Aralık 2023) yol çalışması yapılacak yollar...
KGM uyardı! Konyalılar bu iki yola dikkat!

Kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde yavaş gidilmesi, trafik işaret ve işaretçilerine uyulması gerekiyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, TEM Otoyolu'nun Saray-Çorlu kavşakları Edirne istikametinde üstyapı onarım ve yenileme çalışmaları nedeniyle ulaşım diğer istikametten gidiş-geliş şeklinde sağlanacak.

Anadolu Otoyolu'nun Kızılcahamam-Kahramankazan kavşakları 1-2. kilometrelerinde, Hamamçayı Köprüsü'nün giriş derzindeki hasar sebebiyle İstanbul istikametinde banket ve birinci şerit trafiğe kapatıldı. Bu kesimde ulaşım diğer iki şeritten kontrollü devam ediyor.

TAG Otoyolu'nun Gaziantep Batı-Gaziantep Kuzey kavşakları 8-12. kilometrelerindeki yapım çalışmaları dolayısıyla ulaşım kontrollü sürdürülüyor.

Konya-Antalya yolunun Demirkapı Tünelleri Konya-Antalya istikametindeki sağ tüpü bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle kapatılarak, ulaşım servis yolundan gerçekleştiriliyor.

Gümüşhane-Bayburt yolunun 5-8. kilometrelerinde yapım, Ordu-Giresun yolunun 15-18. kilometrelerinde (Havaalanı-Piraziz kavşakları) üstyapı yenileme, Balıkesir-İzmir yolunun 2-3. kilometrelerinde köprü genleşme derzi bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle söz konusu kesimlerde ulaşıma bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü izin veriliyor.

Konya-Afyonkarahisar yolunun Ilgın şehir geçişi 17. kilometresindeki Ilgın Otogar Kavşağı Üst Geçidi'nde genleşme derzi onarım çalışması yapılıyor. Bu sebeple yolun Konya-Afyonkarahisar istikameti ulaşıma kapatılarak, sürücüler yan yola yönlendiriliyor.

Kastamonu-Tosya yolunun 27-29. kilometrelerinde Keçidere Köprüsü ve diğer yapım çalışmaları dolayısıyla ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Bingöl-Karlıova yolunun 25-28. kilometrelerindeki yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü devam ediyor.

Etiketler :