Kılca: Belediyedeki ahenk ilçemizde güzel hizmetlere vesile oluyor

Hasan Kılca," Başkanından işçisine, elinde kürek veya kalem olan tüm belediye çalışanına kadar çok güzel bir uyum olduğuna vurgu yapan Başkan Kılca, "Belediyedeki bu ahenk, ilçemize birbirinden güzel hizmetlere vesile oluyor" dedi.
Kılca: Belediyedeki ahenk ilçemizde güzel hizmetlere vesile oluyor

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, belediye personeli ile iftar yaptı.

Başkan Hasan Kılca, iftar öncesinde programa katılan personeliyle selamlaştı. 

Hasan Kılca, Karatay Belediye Başkan Yardımcıları, birim müdürleri ile personelin katıldığı programda yaptığı konuşmada, Karatay Belediyesi Ailesi'nin Ramazan ayını tebrik etti. 

KARATAY'DAKİ AHENK İLÇEMİZDE GÜZEL HİZMETLERE VESİLE OLUYOR 

Kılca, "Artık Ramazan ayının son 10 günündeyiz. Rabbim önce Kadir Gecesi'ni ardından da Ramazan Bayramı'nı görmeyi nasip etsin inşallah. Bildiğiniz gibi Karataylı hemşerilerimizin büyük desteği ile yaklaşık iki aydır hep birlikte ilçemize hizmet etme gayreti içerisindeyiz. Bizler ilçemize hizmet etme hedefi ile bir araya gelen güzel ve kocaman bir aileyiz. Aramızda çok güzel de bir uyum var. Bu ahenk, ilçemize birbirinden güzel hizmetlere ve Karatay'ın daha da güzelleşmesi ve ileriye gitmesi adına önemli. Her biriniz bizim için çok kıymetlisiniz. Çünkü insanımız ve şehrimiz için faydalı işler yapıyorsunuz. Dolayısıyla yaptığınız kutsal bir meslek. Karatay Ailesi olarak bunun farkında olarak gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz inşallah" diye konuştu.