Kılca ,Şerafettin Caddesi esnaflarıyla buluştu

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Şerafettin Caddesi üzerindeki esnafla bir araya geldi. Tüm gayretlerinin Karatay’a hizmet etmek olduğunun altını çizen Başkan Kılca, “Karatayımızın birliği ve güzel bir gelecek için hep birlikte çalışacağız” dedi.
Kılca ,Şerafettin Caddesi esnaflarıyla buluştu
Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Esnaf Buluşmaları kapsamında Şerafettin Caddesi ve çevresindeki esnaflarla bir araya geldi.
Esnafın taleplerinin dinlendiği ve bölgenin istişare edildiği programa Karatay Belediye Başkan Yardımcıları, AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, ilçe yönetim kurulu üyeleri ve belediye meclis üyelerinin de katıldığı programa esnafın ilgisi yoğundu.
 
KARATAYIMIZIN GELECEĞİ İÇİN HEP BİRLİKTE ÇALIŞIYORUZ
 
Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Konya’nın her alanda gösterdiği başarı ve gelişmenin en büyük sırrının birlik ve beraberlikte olduğunu kaydederek, “Bugüne kadar şehrimizin ve milletimizin hizmetinde olan tüm yöneticilerimiz birbirinden kıymetli hizmetlere imza attılar. Allah taş üstüne taş koyan herkesten razı olsun. Bizler de bu görevlerde bulunduğumuz süre boyunca tüm gayretimizi, tüm enerjimizi hemşehrilerimize hayırlı hizmetlerde bulunmaya harcayacağız. Toplumumuzun bütün kesimleriyle bir araya gelmeye büyük özen göstereceğiz. Esnaflarımızla da sık sık bir araya geleceğiz. Her bir esnafımızın talebi ve görüşü bizim için çok önemli. İstişareyle ortak kararla Karatayımızı hep birlikte geleceğe taşıyacağız ve hep birlikte çalışacağız” ifadelerini kullandı.
 
BÖLGE ESNAFINDAN BAŞKAN KILCA’YA TEŞEKKÜR
 
AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç de AK Partili belediyeler ve teşkilatlar olarak her zaman vatandaşla iç içe olduklarını söyleyerek bundan sonra da Karataylıların hizmetinde olmaya devam edeceklerini söyledi. Şerafettin Caddesi esnafları da böyle bir buluşma gerçekleştirdikleri için Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca’ya ve ilçe teşkilatına teşekkür ettiler.
1-008.JPG
4-1.JPG