Kılıç, Konyaspor'a oyuncu vermek istiyor

Konya Anadolu Selçukspor Teknik Direktörü Gürses Kılıç, açıklamalarda bulundu. Kılıç, tek düşüncelerinin Konyaspor'a oyuncu yetiştirmek olduğunu söyledi
Kılıç, Konyaspor'a oyuncu vermek istiyor

Konya Anadolu Selçukspor’un teknik direktörü Gürses Kılıç yaptığı açıklamada, “Burada daha önce bir haftalık süreçte bazı oyuncularla deneme çalışmaları yaptık. Bu süreçte yurt içinden ve yurt dışından davet edilen oyuncular aramıza katıldılar. Bu çalışmaların ardından yurtdışında sezon içinden takip edilen oyuncularında katılımı ile 9 Temmuz’dan itibaren çalışmalara başladık. Mevcut kadromuz ile çalışmalarımız gayet iyi geçiyor. Çok genç bir kadromuz var. İstekli ve arzulular. Oldukça verimli çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Yurtdışından gelen 5 tane oyuncumuz da bizlerle birlikte çalışmaya katılıyor.  Oyuncuların gelişimlerini sezon içerisinde daha net görerek karar vereceğiz, ama şu anki çalışmalarından oldukça memnunum” dedi.

TRANSFERE İHTİYAÇ VAR

Yeni sezonki hedefler hakkında da konuşan Kılıç, “Çok genç bir kadromuz var ve bu hem avantaj hem de dezavantaj sağlayabilir. Genç oyuncu her zaman hazır ve dinamik bir yapıya sahiptir. Bunun yararlarını mutlaka göreceğiz. Ancak lig maçlarında kontrollü olabilmek önemli.  Bunu sağlayabilmek önemli. Oyuncuların ligin tecrübesini kaldırabilmesi gerekli.  Geçen yıldan oynayan 9  tane önemli oyuncu aramızdan ayrıldı. Şu anda bizle beraber değiller.  Evet kadromuz oyuncu anlamında şu anda eksik, eksikleri tamamlama anlamında çalışmalarımız sürüyor. Transfer çalışmalarımız devam ediyor. Burada ligi daha iyi tanıyabilecek genç ama ligde tecrübesi olan oyuncularla kadromuzu takviye etmek istiyoruz. Bizim burada ilk amacımız, gerçek hedefimiz Konyaspor’a oynayabilecek oyuncular verebilmek. Onun dışında  ligde  en iyi dereceyi elde edecek bir takım oluşturmanın peşindeyiz” diye konuştu.