Kılıçdaroğlu gaziler ve şehit yakınlarıyla iftar yaptı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir'de gaziler ve şehit yakınlarıyla iftar yaptı.
Kılıçdaroğlu gaziler ve şehit yakınlarıyla iftar yaptı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir'de gaziler ve şehit yakınlarıyla iftar yaptı.

Tarihi Havagazı Fabrikası'nda İzmir Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği iftar organizasyonuna katılan Kılıçdaroğlu, burada yaptığı konuşmada, ramazanda dostlukların, sevginin ve kardeşliğin öne çıktığını ifade etti.

Türkiye'nin dünyanın en güzel ülkesi olduğunu, güzel insanları ve bereketli topraklarının bulunduğunu dile getiren Kılıçdaroğlu, şöyle konuştu:

"Hepimiz birbirimizle acılarımızı, sevinçlerimizi paylaşabiliriz. Anadolu topraklarının hamurunda insan sevgisi vardır. Halk ozanının dediği gibi, cehennem dediğin dal odun yoktur, herkes ateşini buradan götürür. Bu sözlerin arkasında da insan sevgisi vardır. Ben burada sizlerle olmaktan gurur duyuyorum. Şehit ve gazilerimiz bizim şükran duyduğumuz önemli bir kesimdir. Onlar biz rahat gezelim, yaşayalım diye canlarını feda etiller. Gazilerimiz de kimi bacağını, kolunu, gözünü feda etti bu ülke için. Bütün amaçları bayrağımız dalgalansın, insanlar sokakta güzel ve birlikte yaşasınlar. Görüşlerimiz düşüncelerimiz farklı olabilir. Hepimiz bu toprağın insanıyız, elbetteki güzel ülke için hepimiz hep birlikte mücadele edeceğiz."