Kılıçdaroğlu geri 'Bass'tı

Kılıçdaroğlu, ABD elçisi John Bass'la görüşme sonrası "Yeni Kapı ruhu"ndan çark etti! Son olarak, "Operasyonlar darbe girişimini yargılamaktan çok 17-25 Aralık'ı ortaya çıkaran yapıdan intikama dönüştü" diyerek FETÖ'cülerle mücadeleyi eleştirdi.
Kılıçdaroğlu geri 'Bass'tı

Kılıçdaroğlu'nun ABD Büyükelçisi John Bass ile görüşmesinden sonra FETÖ'yü savunması dikkat çekiyor. Kılıçdaroğlu sivil FETÖ'cülerin tutuklanmalarının mağduriyet doğurduğunu savundu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Tarafsız Bölge adlı programda Ahmet Hakan'ın sorularını yanıtlarken adeta FETÖ savunuculuğu yaptı. FETÖ'nün TV ve gazetelerinin kapatılmasının yanlış olduğunu belirten Kılıçdaroğlu, Ahmet Hakan'ın "Örgütün yayın organı mı olsun, 15 Temmuz darbesini yapan adamların..." şeklindeki itirazı karşısında, "Hayır efendim. Şimdi bakın, o televizyonlarda sadece örgütün değil, ben o televizyon kanallarında pek çok kişinin haber, program yaptığını biliyorum" ifadelerini kullandı. Kılıçdaroğlu FETÖ operasyonlarında örgütün sivil ayağına yapılan operasyon ve görevden almaları eleştirmesi dikkat çekti.

HAİNLERE SAHİP ÇIKTI

Kılıçdaroğlu, "Askerler darbe mi yaptı? Darbe girişimi yaptılar. Bombalama var mı? Var. Ana failler yakalandı mı? Yakalandı. Hapisteler. Şimdi siz bütün bunları bırakıyorsunuz, darbe girişimini yargılamaktan çok, 17-25 Aralık'ı ortaya çıkaran yapıtan intikam almak için yola çıkıyorsunuz. Yani bir darbe girişimi, başka bir darbe girişimiyle intikama dönmüş oluyor" dedi.