Kılıçdaroğlu: Huzur içinde bir Türkiye özlemi içindeyiz

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, herkesin rahatça, yaşadığı kentin sokaklarında gezdiği, huzur içinde dolaştığı bir Türkiye özlemi içinde olduklarını belirtti.
Kılıçdaroğlu: Huzur içinde bir Türkiye özlemi içindeyiz

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, herkesin rahatça, yaşadığı kentin sokaklarında gezdiği, huzur içinde dolaştığı bir Türkiye özlemi içinde olduklarını belirterek, "Aslında çok şey istemiyoruz. Kendi ülkemizde insanca yaşamak istiyoruz, kendi ülkemizde huzur içinde yaşamak istiyoruz. Anneler kendi ülkelerinde, kendi mahallerinde, kendi evlerinde huzur içinde çocuklarını okula göndersinler istiyoruz." dedi.

Kılıçdaroğlu, partisinin İstanbul İl Başkanlığınca Zeytinburnu Adliye Meydanında düzenlenen iftar programında yaptığı konuşmada, acılar ve sevinçler paylaşılırsa, Türkiye'nin dünyanın en güzel ülkesi olacağını ifade ederek, Türkiye'de herkese yer olduğunu söyledi.

Türkiye'de herkesin huzur ve barış içinde yaşayabileceğini ve herkesin karnının doyabileceğini aktaran Kılıçdaroğlu, ramazan gibi mübarek bir ayda kimsenin acı haberler duymak istemediğini kaydetti.

Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye'de acı haberler duyulmasını istemediklerini vurgulayarak, "Herkesin rahatça, yaşadığı kentin sokaklarında gezdiği, huzur içinde dolaştığı bir Türkiye özlemi içindeyiz. Aslında çok şey istemiyoruz. Kendi ülkemizde insanca yaşamak istiyoruz, kendi ülkemizde huzur içinde yaşamak istiyoruz. Anneler kendi ülkelerinde, kendi mahallerinde, kendi evlerinde huzur içinde çocuklarını okula göndersinler istiyoruz. Çok şey mi istedik acaba? Hayır. Emin olun hayır. Güzel şeyler istiyoruz. Eğer bunları yapabilirsek bu ülkede hepimiz huzur içinde yaşarız." şeklinde konuştu.