Kılıçdaroğlu Ömer Halisdemir'in kabrini ziyaret etti

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, şehit Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir'in ailesini ve kabrini ziyaret etti
Kılıçdaroğlu Ömer Halisdemir'in kabrini ziyaret etti

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ömer Halisdemir'in Bor ilçesi Çukurkuyu beldesindeki baba evini ziyaret ederek, yakınlarına başsağlığı diledi. 

Daha sonra Halisdemir'in belde mezarlığındaki kabrini ziyaret eden Kılıçdaroğlu, mezara kırmızı karanfil bırakarak, dua etti ve anı defterini imzaladı.

Kılıçdaroğlu, mezarlıkta, aralarında şehit mezarlarının da bulunduğu bazı kabirlerde de dua etti.

"Umarız bütün bu acılar kısa süre içinde sona erer ve Türkiye huzurlu günlerine kavuşur"

Kılıçdaroğlu, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, Ömer Halisdemir'in sadece ailesinin, Niğde'nin, Çukurkuyu beldesinin değil, Türkiye'nin kahramanı olduğunu belirterek, şunları söyledi:

"Onu saygıyla, minnetle her zaman anacağız. Ailesine başsağlığı dileklerimizi ilettik, onlara yanlarında olduğumuzu gösterdik. İyi bir evlat yetiştirdiler, Türkiye'nin geleceği açısından çok önemli görevler yapan çok iyi bir evlat yetiştirdiler ama şehit oldu. Allah rahmet eylesin. Ailesine sabır diliyoruz. Umarız bütün bu acılar kısa süre içinde sona erer ve Türkiye huzurlu günlerine kavuşur."

Kemal Kılıçdaroğlu, Çukurkuyu Belediyesi tarafından mezarlığa kurulan misafir çadırında da bir süre dinlenerek, okunan Kur'an-ı Kerim'i dinledi ve dua etti.

Buradan Çukurkuyu Belediyesine geçen Kılıçdaroğlu'nun ziyareti, basına kapalı gerçekleşti.