Kılıçdaroğlu'nun canlı yayında yanıtlayamadığı soru

Kılıçdaroğlu'nun canlı yayında yanıtlayamadığı soru

CHP lideri Kılıçdaroğlu'na "Ekonomik, vaatleriniz çok konuşuluyor. Bu parayı nereden bulacaklar diye. Maliye Bakanı kaynağını açıklasınlar ikna olayım ben de oyumu CHP'ye veririm dedi. Ne diyorsunuz?" diye soran gazetecilere; "Ben hesap uzmanıyım" diyerek kaçamak yanıt verdi.

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, seçim bildirgesini açıkladıktan sonra Ankara CHP Genel Merkezi'nde canlı yayında NTV'ye özel açıklamalarda bulundu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, dün seçim bildirgesini açıkladı ve ''Yaşanacak bir Türkiye'' sloganıyla ekonomi ağırlıklı vaatlerini tek tek sıraladı.                                                                     

Kılıçdaroğlu'na Sosyo-Ekonomik vaatleriniz çok konuşuluyor. Bu parayı nereden bulacaklar diye. Maliye Bakanı kaynağını açıklasınlar ikna olayım ben de oyumu CHP'ye veririm dedi. Ne diyorsunuz? diye soran gazetecilere;

BEN HESAP UZMANIYIM DEMEKLE YETİNDİ

Sayın bakanı bekliyoruz gelip üye olursa memnun oluruz. Ben eski bir hesap uzmanıyım sayın Maliye Bakanı unutmasın. Sayın bakanın hiç maliye deneyimi yok benim var ama CHP'ye üye olmak istiyorsa kısaca bizim eğitimimizden geçmesi lazım.

'HESAP UZMANI' SGK'YI BATIRMIŞTI

Seçim meydanlarında; “Benim adım Kemal, ben kaynak bulurum” diyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, SSK Genel Müdürü olduğu dönemde kaynakları kuruttuğu ve kurumu iflasın eşiğine getirdiği gazete arşivlerinde yer almıştı.