Kıran kırana pazarlık!

Beşiktaş'ta transferde sıcak saatler yaşanıyor. Yönetim İspanyol eldiven Fabri için İngiliz ekibi Fulham ile anlaşmaya vardı. Hırvat stoper Vida için ise West Ham'dan müthiş bir teklif geldi
Kıran kırana pazarlık!

İngiliz ekibinin 6 milyon Euro’luk teklifine "evet" diyen yönetim, Fabri'nin menajeriyle komisyon pazarlığını sürdürüyor. Fabri'nın de bu transferi tamamlamak için kısa süre içerisinde Londra'ya gideceği öğrenildi. Dünya Kupası'ndaki performansıyla sivrilen Domagoj Vida konusunda da sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Beşiktaş, Hırvat stoper için son olarak 22 milyon Euro’luk resmi teklifi gördü. Teklifin sahibi ise Premier Lig ekiplerinden West Ham United.

ORMAN PAZARLIĞI SÜRDÜRÜYOR
Ancak başkan Fikret Orman, İngiliz ekibinin fiyatı artırması için pazarlıklarını sürdürüyor. Fabri ve Vida ile ilgili bu gelişmeler yaşanırken, Atiba Hutchinson defteri de kapanmak üzere. 35 yaşındaki Kanadalı orta saha oyuncusu kendisine yapılan son teklifi de kabul etmedi. İlk olarak 2 yıllık sözleşme istemesine karşın yönetimin 1 yıllık sözleşme yenileme isteğine olur veren Atiba, bu kez kendisine önerilen son ücreti de kabul etmeyince taraflar arasında köprüler atılma noktasına geldi.