Kırmızı Yelekliler Derneği Minik Yürekler ve Gençler İle Buluşmaya Hazırlanıyor

Uzun dönemlerdir kamu kurum ve kuruluşları ile birlikte çeşitli sivil toplum kuruluşları'nda gönüllü olarak aktif görev alan gençlerimiz tarafından kurulan Kırmızı Yelekliler Derneği gerçekleştirilecekleri projeler ile birlikte daha çok çocuk ve gence ulaşmayı hedefliyor.
Kırmızı Yelekliler Derneği Minik Yürekler ve Gençler İle Buluşmaya Hazırlanıyor

Asrın felaketi Kahramanmaraş depreminden itibaren şehrimizde gerçekleştirilen yardım kampanyalarında görev almak, deprem bölgesinde gerçekleştirilen çalışmalara destek olmak ve yurtlarda misafir edilen çocuk ve gençlerimiz için düzenlenen etkinlikler başta olmak üzere dernek kurucusu gençlerimiz tarafından çeşitli faaliyetler yürütüldü.

7.png

Yürütülecek projeler ve dernek hakkında bilgi veren Kırmızı Yelekliler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Seyit ÖZTÜRK 'Benim yaklaşık 10 yılı aşkın bir süredir devam eden gönüllülük deneyimim ve tecrübem var, bu süreçte gönüllere dokunmak için çabalayan birçok değerli arkadaşım ile tanıştım. Kırmızı Yelekliler ismimiz ise daha önce gönüllü olarak gerçekleştirdiğimiz ülkemizde ilk ve tek olan projemizden geliyor. Projemizde kullandığımız yeleklerimizin çocuklarımız tarafından çok sevildiği ve yüzlerinde bir tebessüm yüreklerinde bir umut olduğu için Kırmızı Yelekliler Derneği olarak derneğimizin ismini buradan belirledik.

img-20230524-142633.jpg

Çocuklarımız ve gençlerimiz başta olmak üzere birçok farklı alanda üyelerimiz ve gönüllülerimiz ile birlikte çalışmalar yürüteceğiz. Çocuk ve gençlerimizin her daim yanında olarak gelişimlerine katkı sağlayarak yüzlerinde ki tebessüm, umut olabilmek istiyoruz. Derneğimiz ile birlikte çocuk ve gençlerimize aynı zamanda çalışmalarını gerçekleştirebilecekleri bir platform oluşturmak istedik ihtiyaç hissettiği noktalarda destek olarak. Gönüllülük projelerinden ilk yardım eğitimlerine, sosyal yardım çalışmalarından afetlere hazırlıksız yakalanmamak konulu bilinçlendirme çalışmalarına, kişisel gelişim faaliyetlerinden su kuyusu faaliyetlerine kadar farklı alanlarda gerçekleştireceğimiz projeler ile gönüllere dokunacağız.

dsc03065.jpg

Bu süreçte tüm hemşehrilerimizin yardım ve desteklerini de beklediğimizi belirtmek istiyorum. Ekibimizde yer almak isteyen tüm gençlerimiz ve hemşehrilerimizi bekliyoruz. İlgi, alaka, güzel dilek ve temennileriyle destek olan değerli büyüklerimize ve küçüklerimize, yönetim kurulumuza, kamu kurum ve kuruluşlarımıza, sivil toplum kuruluşlarımıza, onayıyla birlikte kuruluşunu gerçekleştirdiğimiz aynı zamanda kuruluş işlemlerinde destek olarak yol gösteren Konya Sivil Toplum Kuruluşları İl Müdürlüğümüze çok teşekkür ederim.' dedi

Etiketler :