Kırşehir Belediyesi'nden ilan ve reklam vergisi uyarısı

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediyesi, ilan ve reklam vergisinin birinci taksit ödemesinin 30 Nisan'da sona ereceği uyarısında bulundu.Belediyeden yapılan...
Kırşehir Belediyesi'nden ilan ve reklam vergisi uyarısı

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediyesi, ilan ve reklam vergisinin birinci taksit ödemesinin 30 Nisan'da sona ereceği uyarısında bulundu.

Belediyeden yapılan açıklamada, ilan ve reklam vergilerinin birinci taksiti ödemesinde son günün 30 Nisan olduğu hatırlatılarak, vergilerin zamanında ödenmesinin önemine işaret edildi.

Mükellefleri son günü beklemeden vergilerini ödemeleri ve ikinci taksitlerin ise ekim ayında olduğu vurgulanan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Belediye sınırları ile mücavir alanlar içinde yapılan her türlü ilan ve reklam vergiye tabidir. İki taksit halinde tahsil edilen ilan ve reklam vergisinin hemşehrilerimiz tarafından son ödeme tarihine bırakılmadan ödenmesi veznelerde yaşanacak yoğunluğun da önüne geçecektir. Ayrıca belediye gelirleri içerisinde önemli bir yer tutan 'İlan ve Reklam Vergisi’nin yatırılması hususunda gerekli hassasiyeti gösteren vatandaşlarımız, şehrimize yapılan ve yapılacak olan güzel hizmetlere katkı sunmakta ve Kırşehir’imizin daha da güzelleşmesine destek vermektedirler. Vatandaşlar, Kırşehir Belediyesi’ne ait tüm borçlarını, kredi kartı ile ödeyebilirler."

Kaynak: