Kırşehir'de genel seçime doğru

Kırşehir'de genel seçime doğru

AK Parti Kırıkkale milletvekili adayları Ramazan Can, Abdullah Öztürk ve Mehmet Demir ile İl Başkanı Mürsel Akçay, seçim çalışmaları kapsamında gazetecilerle bir araya geldi.

Bir restoranda düzenlenen kahvaltı programında konuşan İl Başkanı Akçay, Ankara’daki terör saldırısında hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara da acil şifalar diledi.

7 Haziran’da yapılan seçimlerde AK Parti’nin yine birinci olduğunu dile getiren Akçay, "7 Haziran’da oy vermeyen vatandaşlarımızın da desteğini alarak, Kırıkkale’den 3, Türkiye’den de tek başına iktidarı sağlayacak milletvekilini çıkartarak, ülkemizi bu karanlık ve kaoslu günlerden bir an önce kurtaracağız" diye konuştu.

Milletvekili adayı Öztürk de seçim çalışmalarının iyi bir şekilde devam ettiğini ve seçime sayılı günler kaldığını belirtti.

Öztürk, "Ülkemizi yıllar öncesine dönüştürmek isteyenlere karşı birlik ve beraberliğimizi her zaman korumalıyız. Şunu hiçbir zaman unutmayın ki ülkemize koalisyon her zaman zarar vermiştir. İnşallah, 1 Kasım seçimi sonrası tek başımıza iktidara geleceğiz" ifadesini kullandı.