Kısıklı'da 'dua'lı bekleyiş sürüyor

Vatandaşlar, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın evinin bulunduğu Üsküdar'daki Kısıklı Caddesi'nde FETÖ'nün darbe girişimini protesto ediyor.
Kısıklı'da 'dua'lı bekleyiş sürüyor

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın evinin bulunduğu Üsküdar'daki Kısıklı Caddesi'nde toplanan vatandaşlarca protesto ediliyor.

Üsküdar Belediyesi tarafından düzenlenen programda, FETÖ'nün darbe girişimi sırasında hayatını kaybedenler için mevlit okutuldu. Mevlidin ardından, vatandaşlara pilav ikram edildi.

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen burada bekleyen vatandaşlara hitap etti. İstanbul Müftülüğü Başvaizi Mustafa Akgül de yaşanan olaylarla ilgili konuşma yaptı.

Ellerinde Türk Bayrakları ile darbe girişimini protesto eden vatandaşlar, zaman zaman "Polise kalkan eller kırılsın" sloganları atarak tekbir getirdi. Bir grup vatandaş da Kısıklı Caddesi'nde büyük bir Türk Bayrağı açarak yürüdü.

Öte yandan otomobilleriyle kortej oluşturan bazı vatandaşlar da Kısıklı çevresinde korna çalarak tur attı. Çift yönlü araç trafiğine kapatılan Kısıklı Caddesi'ne giriş yapmak isteyen vatandaşlar, güvenlik amacıyla üst aramasından geçirildi.

Vatandaşların Kısıklı Caddesi ve Mehmet Akif Ersoy Parkı'ndaki bekleyişi sürüyor.