Hüseyin Taşkıran

Hüseyin Taşkıran

KIŞLIK BAŞKENTİMİZ "VAR"

KIŞLIK BAŞKENTİMİZ "VAR"

Tarih bunu da yazacak.

11 hafta kazanamayıp son iki maçında gol dahi atamayan Konyaspor, deplasmanda Alanyaspor gibi son zamanların güçlü rakibi karşısında tam 4 gol bularak rahat bir nefes aldı.

Galatasaray maçı ardından içlerindeki Konya ve Aykut  Kocaman kinini, takımlarının puan kaybetmesi ile harmanlayıp "seviyesiz" yorumlara imza atan, ağzının payını Kulübümüzün verdiği bazı isimlere, bu isimlere her fırsatta destek olanlara, içimizde de Kocaman sistemi eleştirenlere güzel bir ders oldu.

Alanyaspor geçen hafta yaşadıkları üzücü durum ardından oyun noktasında zorlanma yaşayabiliriz dese de, profesyonel bir anlayış ile maçın ertelenmesi talebinden vazgeçmişti. Sergiledikleri oyun da bu profesyonel kararı destekler nitelikteydi. Özellikle sağ kanattan geliştirdikleri ataklar tehlikeli olurken, savunmamızın "Açığını" çok iyi değerlendirmek suretiyle iki gole imza attı. Skor 2-2 iken kontra ataklara kalkama girişimlerimiz "9" kez boşa giderken, en sonunda golü bularak noktayı koyduk.

Savunma açığı demişken; yapması gerekeni yaptığında bizleri sevindiren!, ama hata denildiğinde de ilk akla gelen isim yine taraftarı gerilime sürükledi maalesef. Önceki yazılarımda da sıklıkla bahsettiğim gelecek sezon yapılacak değişiklikler ile bu durum daha da toparlanmış olacağı gerçeğini bir kez daha tecrübe ettik...

Bizim için kötü gidişatı toparlamak adına kırılma maçı niteliğinde geçti ve futbolcularımızın üzerinde olan baskı da ortadan kalkmış oldu. Bizim için çok çok iyi bir skoru "KIŞLIK BAŞKENTİMİZ" den alarak evimize dönmeyi başarabildik çok şükür.

*

Maç başında güzel görüntüler, saygı ve sevgi çerçevesinde birlik beraberliği izlemek hepimizin gönlünü okşadı. VAR'dan dönen golümüze sevinmeyen Ömer Ali yine kendine yakışanı izletti futbol severlere. Bu görüntülerin (Gol sevinci dışındakiler) her maçta olması herkesin ortak dileğidir diye düşünmek istiyorum.

Fakat taraftarımızın maç sonlarına doğru stadyumdan çıkan Alanyaspor taraftarına yaptığı tezahürat ve onlardan gelen tepki maç başında izlediğimiz güzel görüntülere gölge düşürdü. Buna gerek yoktu, keşke olmasaydı. 11 hafta sonra gelen bol gollü galibiyete sevinmek elbetteki hakkımız, ama bu biraz hoş olmadı sanki...

*

Kalan haftalar için güzel bir sıçrama olarak değerlendirilebilecek bir maçı keyifle izlettiren tüm ekibimize teşekkür etmeliyiz. Galatasaray maçında takımını tüm Türkiye karşısında "Biz kimsenin taşeronu değiliz" cevabıyla savunan Aykut hocamıza güvenmeliyiz, yapılması muhtemel transferleri beklemeliyiz. Gelecek güzel gelecek...

Şimdi Trabzonspor gibi güçlü bir rakip var sırada.

Evimizde bu maçı almak için her imkan mümkün. Maçın kilit adamı Jahovic olacak diye düşünüyorum... Bekleyip göreceğiz, biz bu maçı da kazanacağız.

Önceki ve Sonraki Yazılar
Hüseyin Taşkıran Arşivi
SON YAZILAR