Kızıl Goncalar’da bu hafta neler olacak?

Yapımcılığını Gold Filmin üstlendiği senaryosunu Şükrü Necati Şahinin kaleme aldığı yayınlandığından bu yana gündemden düşmeyen dizi olan Kızıl Goncalar’ın yeni bölümü seyircide yine merak uyandırdı.
Kızıl Goncalar’da bu hafta neler olacak?

Başrollerinde Özcan Deniz, Özgü Namal, Mert Yazıcıoğlu, Mert Turak’ın olduğu Kızıl Goncalar da bu hafta neler yaşanacak?

Son bölümde neler yaşandı?

Levent ve Meryem’in Zeynep’i yurt dışına çıkarma çabaları devam ederken Suavi’nin yaşadığı kaza her şeyi alt üst eder. Cüneyd’in buhranlı haline, Sadi Hüdayi hep beraber pikniğe gitme çaresi bulur. Piknikte Cüneyd’le Zeynep arasında ikisinin de beklemediği olaylar yaşanır. Levent ve kardeşi Hande hastanedeki babaları Suavi’yle iç hesaplaşmaya girişirler. Mira ise Can’la başını büyük bir belaya sokmak üzeredir. Meryem, Levent’in evini sıcak bir yuvaya dönüştürmektedir belki, ama buna tahammülü olmayanların gözü üzerlerindedir.

1.jpg

Yeni bölümde neler yaşanacak?

Miranın neler yaptığı ortaya çıkacak gibi büyük ihtimalle Levent kızının madde kullandığını öğrenecek gibi öte yandan Levent’in karısı Bestenin döndüğünü görüyoruz bakalım Bestenin gelişi nelere yol açacak.

2.jpg

Zeynep ile Cüneyd’in arasında bir şeyler yaşanacak Zeynep’in elinde bıçak olması Cüneyd’in mum söndürmesi bakalım bu hafta bu ikilinin ilişki durumlarında neler olacak?

3.jpg

Müyesser, Meryem’i Levent’in evinde gördüğü için Meryem’i ifşa ediyor. Bunun üzerine Meryem tarikat tarafından cezalandırılıyor.

5.jpg

Bir yandan Cüneyd’in, travmalarının neden olduğu yavaştan yavaşa ortaya çıkıyor. Cüneyd’in annesine ne oldu? Cüneyd neden bu halde birazda olsun bu bölümde öğrenecek gibiyiz. Zeynep ile Mira arkadaşlığı görüyoruz. Bu iki birbirinden haberi olmayan kardeş birbirine ısınmaya başlayacak gibi.

Etiketler :