Kızıl Goncalar’da Cüneyd’in annesinin neden öldüğü ortaya mı çıkıyor?

Pazartesi günlerinin vazgeçilmez dizisi olan Kızıl Goncalar fragmanı dikkat çekti. Dizinin sevenleri yeni bölümü merak etmeye başladı.
Kızıl Goncalar’da Cüneyd’in annesinin neden öldüğü ortaya mı çıkıyor?

Başrollerinde Özcan Deniz, Özgü Namal, Mert Yazıcıoğlu olduğu yapımcılığını Gold Filmin üstlendiği dizinin yeni bölümünde neler yaşanacak?

kizil-goncalarda-cuneydin-annesinin-neden-oldugu-ortaya-mi-cikiyor.jpg

Son bölümünde neler yaşandı?

Zeynep, geçici olarak Levent’lere teslim edilirken öfkeli Naim kızını geri almanın yollarını aramaya başlar ancak hıncını da Meryem’den çıkarmayı ihmal etmez. Öte yandan Zeynep’le konuştuktan sonra amcasına biat etmemeye karar veren Cüneyd ya üç fasıldan oluşan mücadeleyi kazanmak ya da hücreye cezasına razı gelmek zorundadır lakin Zeynep’in başına gelen bir felaket onu hayati bir tercih yapmaya zorlar.

kizil-goncalarda-cuneydin-annesinin-neden-oldugu-ortaya-mi-cikiyor-002.jpg

Yeni bölümünde neler olacak?

Naim Zeynep’in Levent’e verilmesini hala daha sindirmiş değil bundan dolayı Zeynep’i kaçırıyor. Bunun üzerine Mira gidip Levent’e ve Meryem’e söylüyor. Naim kızına neler yapacak? Meryem ve Levent Zeynep’i Meryem’in elinden alabilecekler mi?

kizil-goncalarda-cuneydin-annesinin-neden-oldugu-ortaya-mi-cikiyor-001.jpg

Diğer yandan sırlar yavaş yavaş ortaya çıkmaya başlıyor. Levent Sadi Hüdayiye imalı bir şekilde Cüneyd’in annesinin ölümünde sizin de parmağınız var diyor. Bunun üzerine Sadi Hüdayi bize yalancı mı diyorsun diyor. Cüneyd’in annesi nasıl öldü neden öldü bu bölümde ortaya çıkacak gibi öte yandan Cüneyd’in babasının bu bölümde gelecek gibi duruyor.

Meryem ile Cüneyd karşı karşıya geliyor. Meryem Cüneyden Zeynep’i boşamasını istiyor. Cüneyd Zeynep’i boşayacak mı?

Etiketler :