Kızıl Goncalar’da Feyza’ya ne ceza verilecek? Bu hafta neler yaşanacak?

Yapımcılığını Gold Filmin yaptığı başrollerinde Özcan Deniz, Özgü Namal, Mert Yazıcıoğlu, Mina Demirtaş, Mert Turak’ın paylaştığı dizi olan Kızıl Goncalar’da bu hafta neler olacak?
Kızıl Goncalar’da Feyza’ya ne ceza verilecek? Bu hafta neler yaşanacak?

Reytinglerden düşmeyen ve fazlasıyla sevilen dizi olan Kızıl Goncalar'ın fragmanı yayınlandı. Sevilen dizide bu hafta neler yaşanacak?

kizil-goncalarda-feyzaya-ne-ceza-verilecek-bu-hafta-neler-yasanacak.jpg

Son bölümde neler yaşandı?

Mira’nın gerçek ailesinin peşine düşmesinden korkan Levent onu ikna edebileceğine inandığı tek kişi olan Meryem’den yardım ister. Meryem ise Suavi’nin sırrına ihanet etmekle Levent’e yalan söylemek arasında sıkışmışken Suavi’yi ötanazi kararından vazgeçirmeye uğraşır.

Peki bu hafta Kızıl Goncalarda neler olacak?

Levent’in kız kardeşi Hande Levent’e kahraman olmaya mı çalışıyorsun diyor. Levent ise kahraman olsaydım Zeynep’i çoktan yurt dışına gönderirdim diyor.

Öte yandan Beste Levent’i Meryem’den kıskanmaya başlıyor ve ona bazı imalarda bulunuyor. Meryem de bunun üzerine sen benim evime gelip namusuma laf edemezsin şeklinde karşılık veriyor. Bunun üzerine Meryem ve Levent’in arası açılacak gibi duruyor.

kizil-goncalarda-feyzaya-ne-ceza-verilecek-bu-hafta-neler-yasanacak-002.jpg

Diğer yandan Hüdayi kızı Feyza’nın Cüneyd ve Zeynep’e büyü yaptığını öğreniyor. Feyza bunun üzerine nasıl bir ceza alacak Hüdayi’nin Vaktı Mekat dediğini görüyoruz. Buda bir kişinin işlediği günahı ikrar etmesi veya bedelini ödemesi durumu anlamına geliyor. Yani Feyza bu bölümde büyük bir ceza alacak.

kizil-goncalarda-feyzaya-ne-ceza-verilecek-bu-hafta-neler-yasanacak-001.jpg

Etiketler :