Kızıl Goncalar’da sırlar ortaya mı çıkıyor? Bu haftadaki bölümünde neler yaşanacak?

Yapımcılığını Gold Filmin yaptığı başrollerinde Özcan Deniz, Özgü Namal, Mert Yazıcıoğlu, Mina Demirtaş, Mert Turak’ın paylaştığı dizi olan Kızıl Goncalar’da bu hafta neler olacak?
Kızıl Goncalar’da sırlar ortaya mı çıkıyor? Bu haftadaki bölümünde neler yaşanacak?

Pazartesi günlerinin vazgeçilmez dizisi olan çıktığından bu yana gündemden düşmeyen ,İddialı konusu ve sağlam oyuncu kadrosu ile fazlasıyla dikkat çeken Kızıl Goncalar’da bu hafta yine nefesler tutuldu.

Son bölümde neler olmuştu?

Mira’nın hayatı ise gerçek ailesinin kim olduğu konusundaki şüpheleri yüzünden büyük bir çıkmaza girer. Levent ve Beste için vakit, Mira’ya hesap verme vaktidir. Öte yandan Sadi Hüdayi başta olmak üzere Cüneyd, Meryem ve Levent de Hande’nin tarikatın kirli sırlarını ifşa eden haberi ele geçiren Hayri yüzünden adaletin kılıcıyla tanışmak üzeredir.

kizil-goncalarda-sirlar-ortaya-mi-cikiyor-bu-haftadaki-bolumunde-neler-yasanacak.jpg

Bu haftadaki bölümünde neler olacak?

Yavaş yavaş sırlar ortaya çıkmaya başladı. Mira artık onların çocukları olmadığının farkında. Öte yandan Meryem resmi görünce bizim orası diyor . Mira ya Levent bundan şüphelenip Dna testi yaptıracak ikisinden biri bu bölüm Meryem’in Miranın annesi olduğunu öğrenecek.

kizil-goncalarda-sirlar-ortaya-mi-cikiyor-bu-haftadaki-bolumunde-neler-yasanacak-001.jpg

Cüneyd büyük ihtimalle nişan atıyor. Ceyiz bohçası görüyoruz. Cüneyd’i buna iten şey ne oldu ?Bu bölümde göreceğiz. Zeynep’in ağladığı görüyoruz Zeynep Cüney’de karşı duyguları mı vardı? Bu yüzden mi ağlıyor yoksa alnıma kara leke sürüldü diye mi ağlıyor.

kizil-goncalarda-sirlar-ortaya-mi-cikiyor-bu-haftadaki-bolumunde-neler-yasanacak-002.jpg

Etiketler :