Kızıl Goncalar’ın 3’üncü bölümünde neler olacak?

Dizi RTÜK’ten yayın durdurma cezası yediği için bu haftadaki bölümü yayımlanmamıştı. Yayın hayatına hala daha devam edeceğini bildiren dizinin, bu haftadaki bölümünde neler yaşanacak?
Kızıl Goncalar’ın 3’üncü bölümünde neler olacak?

DİZİ NEYİ ANLATIYOR?

Kızıl Goncalar, seküler bir Atatürkçü olan Levent (Özcan Deniz) ve mutaassıp bir tarikatın içinde yaşayan Meryem’in (Özgü Namal) kaderlerinin kesişmesini konu alırken, inanç ve fikir ayrılıklarına rağmen "evlat" söz konusu olduğunda anneliğin/babalığın birleştirici gücüne dikkat çekiyor.

1.jpg

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Levent ve Meryem’in tanışması birbirine zıt iki dünyanın çarpışmasına sebebiyet verirken, kardeş olduklarını bilmeyen iki kızın, her karşılaşmada yeni bir itişme yaşamasına zemin hazırlar. Börekçide Meryem ve İdris Efendi arasında yaşanan gerilim Sadi Hüdayi ve Hasna’nın hiç beklemediği gelişmelere sebep olur ve tekkenin içinde bomba etkisi yaratır. Levent, Cüneyd’in travmalarına sebep olan geçmişteki sırlarını fark etmeye başlar. Annesi ortadan aniden kaybolan Mira ise, hatalarına bir yenisini ekler. Zeynep’in küçük yaşta evlendirileceğini öğrenen Levent ise, Meryem’i geri dönülemez bir yola sokacaktır.

2-2.jpg

3. BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Zeynep’in evlendirileceğini öğrenen Levent Meryem’e yardım etmeye çalışıyor. Meryem kızının küçük yaşta Cüneyd ile evlenmesini istemiyor. Muhtemelen Meryem kızını evlendirmemek için Levent ile işbirliği yapacak gibi gözüküyor.

3.jpg

Bu bölümde Cüneyt’in travmaları hakkında daha fazla bilgi alacağımızı görüyoruz. Cüneyd muhtemelen yine Leven’te muayene olmaya gidiyor. Levent birazda olsa Cüneyd’in nasıl bir kişi olduğu ne türlü travmaları olduğunu çözmeye çalışacak.

4.jpg

Mira başını belaya soktuğunu görüyoruz. Muhtemelen annesinin yokluğunu tekinsiz yollarda arayacak ama fragmanda ne yapacağı belirtilmemiş.

5.jpg

Meryem’in Cüneyd ile kızının evlendirilmesi üzerine konuştuğunu görüyoruz. Cüneyd’e etme bize Allah rızası için dediğini görüyoruz. Cüneyd Meryem’in dediklerine nasıl tepki verdi? Bu evlilikte gönlü var mı ? Hepsini 22 Ocakta yayınlanacak Kızıl Goncaların 3. bölümünde öğreneceğiz.

Etiketler :