Kızıl Goncalar’ın Mira’sı bakın kim çıktı!

Dizide Levent ve Bestenin kızı Mira Alkanlı rolünde oynayan oyuncu, bakın zamanında hangi dizide rol almış!
Kızıl Goncalar’ın Mira’sı bakın kim çıktı!

Zaman zaman çocuk oyuncular büyüdü mü? Oyunculuğa devam ediyor mu? Diye kendimize sorabiliyoruz. İzlediğimiz televizyon dizilerinde karşımıza çocuk oyuncular çıkıyor. Sonrasında ise ne olduğunu, ne işle uğraştıklarını merak edebiliyoruz. İşte Esma Yılmaz da bu çocuk oyunculardan.

kizil-goncalar-mira-kimdir-kizil-goncalar-mira-16668327-4700-amp.jpg

ESMA YILMAZ KİMDİR?

Gerçek adı Nefise Esma Yılmaz olan genç oyuncu, 2005 yılında dünyaya geldi. Şu anda 18 yaşında olan oyuncu, İstanbul’da dünyaya gözlerini açtı. Oyuncu 1,60 boyunda ve 52 kilo.

Genç oyuncu, ilk olarak hepimizin bildiği bir dizi olan Kırgın Çiçekler’de rol aldı. Kırgın Çiçekler’de dizinin ana rolü olan Eylül’ün kız kardeşi Büşra’yı canlandırdı. O zamanlar 10 yaşında olan oyuncu sektöre çocuk yaşta girenlerden.

whatsapp-gorsel-2023-12-30-saat-12-49-06-1a6b0b18.jpg

Daha sonrasında ise Bizim Hikaye ve Evlilik Hakkında Her Şey dizilerinde rol aldı. Genç oyuncu son olarak ise geçtiğimiz haftalarda yayın hayatına başlayan çokça ses getiren dizi Kızıl Goncaların Mira’sı olarak karşımıza çıkıyor.

whatsapp-gorsel-2023-12-30-saat-12-49-06-cd9e5092.jpg

PEKİ HANGİ ROLÜ CANLANDIRIYOR ?

Genç oyuncu dizide Levent ve Bestenin kızı rolünü canlandırıyor. Mira 16 yaşında ve hayatının merkezine koyduğu sene sonu gireceği lise giriş sınavı vardır. Hayatının en zorlu süreci olan sınav yüzünden çok riskli ve tekin olamayan yollara sapacak ve seyirciye zor anlar yaşatacak. Mira’nın verdiği bu mücadele seyirciyi değişik duygulara sürükleyecek.

Etiketler :