Kızıl Goncalar’ın yeni bölümü merak uyandırdı! Suavi Bey ölecek mi?

Reyting listelerinden düşmeyen, çıktığından bu yana gündem olmaya devam eden Kızıl Goncalar'ın yeni bölümünde neler olacak merakla bekleniyor.
Kızıl Goncalar’ın yeni bölümü merak uyandırdı! Suavi Bey ölecek mi?

Pazartesi günlerinin en çok izlenilen dizilerinden biri olan Kızıl Goncalar dizisinin fragmanı izleyicide merak uyandırdı.

kizil-goncalardan-yeni-bolumu-merak-uyandirdi-suavi-bey-olecek-mi.jpg

Son bölümde neler yaşandı?

Levent, babasının ötanazi kararı verdiğini ve yurtdışına gideceğini öğrenir. Bir yandan babası Suavi’yle yüzleşir bir yandan kızı Mira’nın sürprizleriyle boğuşur. Kararını hayata geçirebilmek için Levent’in imzasına ihtiyaç duyan Suavi’nin ise yeni bir planı vardır.

kizil-goncalardan-yeni-bolumu-merak-uyandirdi-suavi-bey-olecek-mi-001.jpg

13’üncü bölümde neler yaşanacak?

Naim Meryem’in onu aldattığını düşündüğü için ona şiddet uygular Naim’in kardeşi Levent’e giderek Naim’in Meryem’i öldüreceğini söyler ve Leventten yardım ister.

kizil-goncalardan-yeni-bolumu-merak-uyandirdi-suavi-bey-olecek-mi-002.jpg

Bunun üzerine Beste Levent’in onu sevdiğini söyler ve Meryem’i seviyorsun der. Meryem Naim’in ona iftira atığını söyler ve aldatmadığını diler getirir.

Öte yandan Zeynep babasının annesini dövdüğünü fark eder. Cüneyd bir şeyleri fark etmeye başlar. Suavi ötanazi olmaya karar vermiştir. Bunun üzerine Levent fazlasıyla acı çeker. Naim’in Meryem’i aldattığı ortaya çıkacak mı? Suavi Bey gerçekten ölecek mi?

kizil-goncalardan-yeni-bolumu-merak-uyandirdi-suavi-bey-olecek-mi-003.jpg

Etiketler :