Kızıl Goncalar’ın yeni bölümünde neler olacak?

Reyting listelerinden düşmeyen, çıktığından bu yana gündem olmaya devam eden Kızıl Goncalar'ın 7’inci bölümünde neler olacak merakla bekleniyor.
Kızıl Goncalar’ın yeni bölümünde neler olacak?

Başrollerinde Özgü Namal, Özcan Deniz, Mert Yazıcıoğlu, Erkan Avcı, Mert Turak’ın olduğu sevilen dizi Kızıl Goncalar da bu hafta neler yaşanacak ?

Son bölümde neler yaşandı?

Suavi ve Levent, Zeynep’i göndermenin önündeki engelleri kaldırmaya çalışırken Levent’le görüşmek isteyen Cüneyd, Suavi’nin hastalığını öğrenir. Cüneyd ve Sadi dergahtakileri yanına alarak sürpriz bir hasta ziyareti yapmaya karar verirler. Bu ziyaret Müyesser’e Levent ve Meryem’le ilgili şüphelerinin peşine düşme fırsatı verecektir.

3.jpg

7’inci bölümde neler olacak?

Cüneyt ile Zeynep arasında birtakım olaylar yaşanıyor. Cüneyd’in büyük ihtimalle yine travmaları tutuğu için Zeynep’i alıp memleketine götürmek istiyor ya da Cüneyd, Zeynep ile ilgili şeyleri öğrendi Zeynep’e yardımcı olmaya çalışıyor.

2.jpg

Bir diğer şey ise Meryem ile Bestenin karşılaştığı gözüküyor yada karşılaşacaklar mı ? karşılaşacaklarsalar neler olacak Merak konusu? Beste kızı Mirayı takip ediyor. Miranın madde kullandığını görecek ve öğrenecek büyük ihtimalle bakalım Mira tarafından bu hafta neler göreceğiz.

4.jpg

Cüneyd Zeynep’i kaçırıyor. Zeynep ile Cüneyd’in kaza geçirdiğini görüyoruz. Meryem ve Naim’in kızları için endişelendiğini görüyoruz. Naim” Oğlunuz benim kızımı delirtecek “şeklinde isyanda bulunuyor. Naim, yardım ettiği kadınla daha da yakınlaştığını görüyoruz. Büyük ihtimalle aralarında bir şeyler yaşanacak.

Etiketler :