Kızılay aracılığıyla Flo’dan öğrencilere yardım

Türk Kızılay’ı Konya Şubesi’nin ev sahipliğinde Kaşgarlı Mahmut Ortaokulunda okul yönetimi tarafından belirlenen 80 öğrenciye, Flo mağazaları tarafından kışlık mont ve ayakkabı yardımı yapıldı
Kızılay aracılığıyla Flo’dan öğrencilere yardım

Kaşgarlı Mahmut Ortaokulundaki öğrencilere kışlık mont ve ayakkabı yardımı için organizasyon düzenlendi. Organizasyona Kızılay Genel Başkanvekili ve Yönetim Kurulu üyesi Ercan Tan, Flo Mağazaları Müdürü Tahir Bayraksoy, Türk Kızılay’ı Özel Ticaret Borsası Hastanesi Başhekimi Dr. Ertuğrul Yaralı, Türk Kızılay’ı Konya Şubesi yöneticileri ve çalışanları,  İl Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Yeşiltaş, Kaşgarlı Mahmut Ortaokulu Müdürü Hasan Semerci, okul idarecileri ve öğretmenlerle öğrenciler katıldı.

Kızılay Konya şubesi aracığıyla Flo Mağazalarının Kaşgarlı Mahmut Ortaokulu’ndaki yardıma muhtaç öğrencilere mont ve ayakkabı yardımının yapıldığı programda konuşan İl Milli Eğitim Şube Müdür Mehmet Yeşiltaş, “Kızılay olumlu çalışmalarını sadece ülkemizde değil, yurt dışında da yapıyor. Öğrencilerimize yardımlarından dolayı Kızılay’a ve Flo mağazalarına teşekkür ediyoruz. Kızılay dünyada ve Konya şubesinde örnek çalışmalar yapıyor. Bütün çalışmalarını takdir ediyoruz. Şuan gönüllü Kızılaycı olan öğrencilerimiz gelecekte aktif birer Kızılaycı olacaktır” dedi.

Kızılay, 18 Ülkede Çalışıyor

Kızılay Genel Başkanvekili ve Yönetim Kurulu üyesi Ercan Tan’da konuşmasında Kızılay’ın 18 ülkede çalıştığını belirterek, “Türk Kızılay’ı olarak 18 ülkede çalışanlarımızla hizmet veriyoruz. Afrin ve Irak’ta da Kızılay vardır. Oradaki insanlara yardım etmektedir. Bugün buraya Filo Mağazaları müdürüyle birlikte geldik.  Gelirken de Filo Mağazaları müdürü Boş gelmedi. Çocuklarımıza hediye de getirdi. Eğitime verdikleri destekten dolayı Flo Mağazalarına teşekkür ediyoruz. Dünyanın birçok ülkesinde çalışan birçok ekibimiz var. Bunlar tamamen halkımızın destek ve bağışlarından karşılanmaktadır. Devletimizden en ufak bir maddi yardım almamaktayız. Halkımızın bağışlarının artarak devam etmesini temenni ederken, bizlere katkı yapan halkımıza da teşekkür ediyorum ” diye konuştu.

Flo Mağazaları Müdürü Tahir Bayraksoy’da, “ Flo Mağazaları olarak ülkemizin geleceği olan çocuklarımızın eğitimine katkı yapmaktan çok mutlu oluyoruz. Çocuklarımıza başarılar dileyerek, organizasyonda emeği geçenlere teşekkür ediyorum.”

Konuşmaların ardından Türk Kızılay’ Genel Başkan Vekili Ercan Tan, Flo Mağazaları Müdürü Tahir Bayraksoy ve İl Milli Eğitim Şube Müdür Mehmet Yeşiltaş tarafından öğrencilere mont ve ayakkabı yardımı yapıldı.