Klaus olmadı, yeni hedef Ceyhun

Atiker Konyaspor’un transfer etmek istediği Alman orta sahanın transfer teklifini kabul etmediği öğrenildi. Bu oyuncunun Felix Klaus olduğu iddia edildi
Klaus olmadı, yeni hedef Ceyhun

Sezon başı transfer çalışmalarına başlayan ve Avrupa’dan birkaç oyuncu ile görüşme halinde olan Atiker Konyaspor’un prensip anlaşmasına vardığı Alman orta saha oyuncusu Felix Klaus’un Konyaspor’un transfer teklifini kabul etmediği iddia edildi. Sezonu küme düşen Hannover 96’da geçiren Klaus’un Almanya dışında hiç forma giymemesi ve Almanya’da kalmak istemesinin bu kararında etkili olduğu ifade edildi.  

4 SEZONDA 3 KEZ KÜME DÜŞMÜŞTÜ

Öte yandan Felix Klaus’un ilginç bir istatistiği dikkat çekiyor. Felix Klaus’un formasını giydiği takımlar son 4 sezonda 3 kez küme düştü. Son olarak bu sezon Hannover 96’da forma giyen Klaus, Hannover 96’nın da küme düşmesine engel olamadı. Defalarca Almanya U-21 milli takımında yer alan Klaus ilk kez 2013 yılında Fürth ile Bundesliga'ya veda etti. Freiburg'a transfer olan futbolcu geçtiğimiz sezon bir kez daha küme düşme acısını tattı. Sezon başında 3 milyon Euro'ya Hannover’e transfer olan Klaus Hannover 96’nın da küme düşmesine engel olamadı.

ALTERNATİF BULUNUYOR

Felix Klaus transferinin gerçekleşmemesinin ardından Atiker Konyaspor yönetimi yeni orta saha arayışlarına geçti. Klaus’un takım arkadaşı Ceyhun Gülselam’ı kancaya takan yönetimin bir zamanlar Trabzonspor ve Galatasaray formaları da giyen Ceyhun’un transferini bitirmeye çalıştığı öğrenildi. Ceyhun Gülselam ile başta Bursaspor olmak üzere birçok süper lig takımının ilgilendiği bilinirken, tecrübeli orta saha oyuncusunun bu hafta içinde nihai kararını vermesi tahmin ediliyor. Ceyhun Gülselam ile de anlaşılamaması halinde Atiker Konyaspor transfer heyetinin Avrupa’da orta saha avına çıkacağı da öğrenildi. 

MÜCAHİT YAPRAKCI

Kaynak:YENİ HABER