Kocaeli’de ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzandı

Merhamet Teşkilatı İnsani Yardım Derneği Kocaeli Temsilciliği tarafından, Ramazan yardımı kapsamında ihtiyaç sahibi vatandaşlara, kumanya ve kıyafet...
Kocaeli’de ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzandı

Merhamet Teşkilatı İnsani Yardım Derneği Kocaeli Temsilciliği tarafından, Ramazan yardımı kapsamında ihtiyaç sahibi vatandaşlara, kumanya ve kıyafet yardımında bulunuldu.

Dünya İslam Sağlıkçılar Birliği'nin kurucu üyesi olan Merhamet Teşkilatı İnsani Yardım Derneği Kocaeli Temsilciliği tarafından ihtiyaç sahibi ailelere Ramazan kolisi ve kıyafet yardımında bulunuldu. Ramazan ayı münasebetiyle çalışmalarına hız veren Merhamet Teşkilatı İnsani Yardım Derneği Kocaeli Temsilciliği, içerisinde temel gıda malzemelerinin yer aldığı kumanya ve kıyafet dağıtımlarını Kocaeli bölgesinde gerçekleştirdi. Konuyla ilgili açıklama yapan Merhamet Teşkilatı İnsani Yardım Derneği Kocaeli Temslicisi Ramazan Selek, "Daha önce tespit ettiğimiz ihtiyaç sahibi ailelere, bağışçılarımızdan gelen gıda kolilerini ulaştırmanın mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

İhtiyaç sahibi aileleri bizzat ziyaret ederek, durum tespiti yaptıklarını ve ardından hayırseverlerle aralarında köprü vaziyeti oluşturduklarını ifade eden Selek, "Bu destekler kimi zaman gıda paketleri, kimi zaman giysi yardımı kimi zaman da nakdi yardım olabiliyor. Bizler Kur'an-ı Kerim'de emredildiği gibi dil, din ve ırk ayrımı yapmadan ihtiyaç sahibi kardeşlerimizin yanında olmaya gayret ediyoruz. Ramazan ayında bağış yapan kardeşlerimizin emanetini ihtiyaç sahibi ailelere ilettik. Rabbim bu işe gönül veren herkesten razı olsun" diye konuştu.

Kocaeli’de ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzandı

Kocaeli’de ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzandı

İHA