Kocaman: "Bir gün yenilecektik"

Torku Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, "Bir gün yenilecektik" diyerek, bunun da Antalya’da gerçekleştiğini söyledi.
Kocaman: "Bir gün yenilecektik"

Spor Toto Süper Lig’in 31. haftasında Antalyaspor, Torku Konyaspor’u 1-0 mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Kocaman, hiçbir kuşun sonsuza kadar uçmadığını belirterek, sonuçta bir gün yenileceklerini ve onun da Antalya’da gerçekleştiğini söyledi.
Antalyaspor’u tebrik eden Kocaman, “Antalyaspor, bir iç saha takımı bu net bir şekilde görünüyor. Sahada biraz sert oyun vardı. Bu şikayet değil. Yenilgimizin nedeni bu değildi. Hakemin ikinci yarı oyunu ağırlaştırması, futbolun zevki açısından uygunsuzdu. Bu kadar ağırlaştırmanın ardından 4 dakikalık uzatma azdı” dedi.

"POZİSYONLARI DEĞERLENDİREMEDİK"
Torku Konyaspor’dan bugüne kadar az pozisyona giren ve yüzdesi yüksek bir takım olarak bahsedildiğini dile getiren Kocaman, “Bugün sahaya akseden görüntümüz tam tersi oldu. Çok fazla pozisyona girdik ama değerlendiremedik. Maçın tümüne bakıldığında 6 ile 8 arasında net gol pozisyonu vardı. Üretmekte başarılıydık ama ancak bunları sonuçlandıramadık. Oyunumuzu değiştirmeye çalışıyoruz. Oyuncularıma teşekkür ediyorum. Birkaç haftadır beklenen durumdu, sonuçta insanlar bu durumu oluşturuyor. İkinci yarının ilk 15 dakikasından sonra, arka arkaya verdiğimiz hızlı ataklar sahadaki performansımızda düşüşler olduğunu gösterdi. Bunu bir şekilde görerek, anlayarak düzelteceğiz. Bugüne kadar yaşattıkları için oyuncularıma teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.
Kocaman, herkesin 1 Mayıs İşçi Bayramı'nı da kutladığını kaydetti.