Kocaman Konyaspor'un sistemine uymadı!

Yeşil beyazlılarda Stanojevic'ten boş kalan teknik direktör koltuğu için görüşmelerde sona gelinirken, Anadolu Kartalı'nda görev yapan şehrin unutulmazlarından Aykut Kocaman'ın da ismi hoca adayları listesinde yer almıştı.
Kocaman Konyaspor'un sistemine uymadı!

Konyaspor'da Aleksandar Stanojevic'ten boş kalan teknik direktör koltuğu için görüşmelerde sona gelinirken, Anadolu Kartalı'nda görev yapan şehrin unutulmazlarından Aykut Kocaman'ın da ismi hoca adayları listesinde yer almıştı. Başkan Fatih Özgökçen, Aykut Kocaman ile ilgili olarak, "Aykut Hoca öncesinde Konyaspor'da çalışmış ve başarılı olmuştur. Hoca ile ilgili bir değerlendirmemiz oldu" dedi.

kocaman.jpg

"SİSTEMİMİZE UYGUN DEĞİL"

Başkan sözlerine şöyle devam etti, "Aykut Kocaman uzun süre takım çalıştırmadı. Oyuncu sistemimizin profilini çıkardığımızda hocanın oyun sisteminin takımımız için uygun olmadığını düşündük. Aykut Kocaman'ın isminin bizimle çıkması da çok normal. Aykut hocayla görüştüğümüz ve onun kabul etmediği gibi bir durum söz konusu değil" Kocaman son dönemde 1.07 puan ortalaması yakalamıştı.

 Muhabir
Etiketler :