Kocaman'dan flaş Volkan Demirel kararı!

Fenerbahçe teknik direktörü Aykut Kocaman, son günlerde yediği goller yüzünden eleştirilen Volkan Demirel'i Vardar maçında ilk 11'e almadı.
Kocaman'dan flaş Volkan Demirel kararı!

Aykut Kocaman, son maçlarda yediği hatalı gollerle eleştiri oklarının hedefi olan kaleci Volkan Demirel'i Vardar ile oynanacak UEFA Avrupa Ligi Play-Off maçında yedek bıraktı.

Makedonya'da oynanacak maçta Aykut Kocaman'ın kaledeki tercihi, Malaga'dan transfer edilen Kamerunlu Carlos Kameni oldu.

Aykut Kocaman'ın Volkan Demirel sözleri;

Tecrübeli teknik direktör, Vardar maçı için düzenlenen basın toplantısında Volkan Demirel hakkında sorulan soru için şu cevapları vermişti;

''Bir hata yaptı diye kimseyi harcamam. 18. yılım teknik direktörlükte. Dolayısıyla tavrım belli. Ben değer arttırmaya inanan bir insanım. Bir takım anlık problemler karşısında bu değerleri yıkan bir tavrım olmadı. İnsanları harcamadan ziyade kazanma daha ağır basıyor bende. Siz ısrar diyorsanız benim için karar vermek o. Ben bugüne kadar verdiğim kararlarının pek çoğunun sonunda doğru olduğunu gördüm. Bir taraftan Göztepe maçı, yarınki maç, Trabzonspor maçı. Bunları düşünerek karar vereceğim.''