Koçtaş'a Yılın En İyi Değişim Yönetimi" ödülü

Koçtaş Bilgi Teknolojileri Direktörü Taşkın:- "Günümüz koşullarında sürdürülebilir büyüme performansını yakalayabilmek ve geliştirebilmek için öncelikli hedefin dijital dönüşüm olması gerektiğine inanıyoruz"
Koçtaş'a Yılın En İyi Değişim Yönetimi" ödülü

İSTANBUL (AA) - Koçtaş, dijital dönüşüm projesiyle International Data Corporation (IDC) Türkiye tarafından "Yılın En İyi Değişim Yönetimi" birincilik ödülüne layık görüldü.

Koçtaş açıklamasına göre, bilgi teknolojileri sektörünün önde gelen araştırma ve danışmanlık organizasyonlarından IDC Türkiye tarafından gerçekleştirilen "IDC 2018 CIO Ödül Töreni"nde, "Yılın En İyi Değişim Yönetimi" ödülü Koçtaş'a verildi.

Türkiye'nin önde gelen markalarının değerlendirildiği organizasyonda, Koçtaş söz konusu ödülü dijital dönüşüm projeleriyle almaya hak kazandı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Koçtaş Bilgi Teknolojileri Direktörü Uğur Serkan Taşkın, söz konusu ödülü almaktan dolayı mutluluk duyduklarını dile getirdi.

Koçtaş olarak uzun yıllardır müşteri memnuniyetine, insan kaynağına, hizmet kalitesine ve iş modeline yatırım yaptıklarını vurgulayan Taşkın, şunları kaydetti:

"Günümüz koşullarında sürdürülebilir büyüme performansını yakalayabilmek ve geliştirebilmek için öncelikli hedefin dijital dönüşüm olması gerektiğine inanıyoruz. Tüm dünyayı etkileyen bu dijital dönüşüm rüzgarını arkamıza alarak, dijitalleşmeyi odağımıza koyup tüm altyapı yatırımlarımızı bu doğrultuda gerçekleştiriyoruz. Hem büyük hem de küçük formattaki mağazalarımız ve dijital satış kanallarımızla müşterilerimize çoklu kanaldan en iyi ve kaliteli hizmeti sunmak için hız kesmeden çalışıyoruz. Bu ödül, bizim çalışmalarımızı taçlandıran ve motivasyonumuzu artıran bir ödül. Müşteri odaklı iş modelimizle, Koç Topluluğu'nun yürüttüğü Dijital Dönüşüm programının perakende sektöründeki başarı örneği olmaktan gurur duyuyoruz."

Kaynak: