Koçtaş'ın, Yaşayan Evler Banyo&Mutfak Dergisi çıktı

İSTANBUL (AA) - Koçtaş'ın, banyo ve mutfaklar için özel olarak hazırladığı Yaşayan Evler Banyo&Mutfak Dergisi çıktı.Koçtaş'ın açıklamasına göre,...
Koçtaş'ın, Yaşayan Evler Banyo&Mutfak Dergisi çıktı

İSTANBUL (AA) - Koçtaş'ın, banyo ve mutfaklar için özel olarak hazırladığı Yaşayan Evler Banyo&Mutfak Dergisi çıktı.

Koçtaş'ın açıklamasına göre, dergide dar alanlardan geniş mekanlara, her ihtiyaca uygun çözümler, 2018 trend, renk ve stil önerileriyle birlikte sunuluyor. Dergi aynı zamanda, ahşap ve metal raf kullanılarak mutfaklarda kahve köşesi, mutfak rafı, banyolarda ise ayna önü çözüm, klozet üstü raf gibi kendin yap önerileri ve güzel fikirlerle zenginleşiyor.

Banyo ve mutfaklar için ihtiyacın yaratıcılıkla birleştiği tüm çözümler ve fikirler Yaşayan Evler Banyo&Mutfak Dergisi'nde yer alıyor.

Açıklamada konuya ilişkin görüşlerine yer verilen Koçtaş Pazarlama Direktörü Ebru Darip, iyi bir fikri olanların ev dekorasyonunu değiştirmek için büyük bütçeler ayırmasına gerek olmadığının bildirdi.

Darip, "Banyo ve mutfaklar artık sadece ihtiyaçları karşılayan niteliklerinden uzaklaşarak dekorasyonu, aydınlatması, teknolojisi ve fonksiyonelliği ile çok özen gösterdiğimiz mekanlar haline geldi. Evini yenilemek isteyen ama çok vakti ya da fikri olmayanlara Koçtaş olarak bu işi yapmanın aslında çok da zor veya masraflı olmadığını göstermek istedik. Dergimizin yeni sayısında müşterilerimize birbirinden özel ürün ve çözüm önerileriyle banyo ve mutfakları için ilham veriyoruz." ifadelerini kullandı.


- Banyolar için güzel fikirler Koçtaş'ta


Her ölçüye uygun banyo çözümleri sunan Koçtaş, geniş ve kaliteli ürün seçenekleri ile banyolar için tüm ihtiyaçları karşılayacak güzel fikirler ile hayatı kolaylaştırıyor. Banyoları yenilemek için 8 adımda yapılması gerekenlerin sıralandığı Koçtaş Banyo&Mutfak Dergisi'nde banyolarda ufak dokunuşlarla etikili değişiklikler yapmak için ipuçlarına ulaşmak mümkün.

Siyah, kırmızı renkler ile ahşap, yalın formların hakim olduğu 2018 mutfak trendlerinin yansıtıldığı dergide, mutfağını yenilemek isteyen herkes için güzel fikirler ve hayatı kolaylaştıracak ürünler yer alıyor.

Kaynak: