Kombassan demokrasi nöbetinde

Kombassan demokrasi nöbetinde

15 Temmuz Darbe girişimi sonrası Milli İradeye sahip çıkan Necip Milletimiz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Meydanlarda demokrasi nöbetine devam edin talimatı çerçevesinde Türkiye’deki tüm meydanlarda nöbete devam ediyor.

Ülkemizin her köşesinde demokrasi nöbeti tutup, darbeyi lanetleyen ve milli iradeye sahip çıkan halkımızla tüm meydanlar dolup taşıyor. Kombassan Holding bünyesinde faaliyet gösteren şirketler Konya, Düzce ve Karaman’da meydanları dolduran vatandaşlara yiyecek ve içecek ikramında bulunuyor.

Konyalı on binlerce vatandaş darbe girişimine tepki göstererek ilk günden beri Mevlana Meydanı ve Valilik önünde nöbete devam ediyor. Kombassan Holding şirketlerinden Kompen, Kardelen Su, Komgıda(Golda) Konya meydanlarında Türk Bayraklarıyla sabaha kadar nöbet tutan vatandaşlarımıza su,makarna,çorba,kek,bisküvi ve gofret ikramında bulunuyor.

Aynı şekilde Kombassan Holding şirketlerinden Divapan, Düzce Anıt Park’ta pilav, helva ve su ikramında bulunurken, Komgıda (Golda) Karaman’da Aktekke Kent Meydanında Çorba, Kek,bisküvi ve gofret ikramında bulunuyor.

Kombassan Holding’in bu ikramları vatandaşlar tarafından takdirle karşılandı. Vatandaşlar; Kombassan gibi her zaman Milli İrade’nin yanında yer alan ve milli sermaye temsilcisi şirketlerin Türkiye’nin geleceğinde ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gördük görüşünde birleştiler.

kombassan-demokrasi-nobetinde-2.jpg

kombassan-demokrasi-nobetinde-3.jpg