KOMEK ve ASEM kayıtları başlıyor

Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (KOMEK) ile Aile Sanat ve Eğitim Merkezleri (ASEM)'nde yeni dönem kayıtları 24 Ocak-4 Şubat arası internet üzerinden ve kurslardan yapılacağı belirtildi.
KOMEK ve ASEM kayıtları başlıyor

KOMEK ile ASEM'de yeni dönem kayıtları 24 Ocak'ta başlıyor. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, meslek edindirme alanında Türkiye'ye model olan KOMEK ve ASEM'in 2004 yılından bu yana 500 binden fazla kursiyere eğitim vererek Konya'nın en büyük ailesi konumuna geldiğini söyledi. Yeni Büyükşehir Yasası sonrası ilçelerde de yaygınlaşan ve her geçen gün büyüyen KOMEK ve ASEM'in 2017 yılında ilk defa bir yılda 100 binden fazla kursiyere eğitim vererek bir rekor kırdığını hatırlatan Başkan Akyürek, herkesi Konya'nın sanatına, kültürüne ve istihdamına katkı sağlayan KOMEK ve ASEM'e kayıt yaptırmaya davet etti.

Kurslar ve ASEM üyeliği ücretsiz

Konya'nın 23 ilçesinde 60 kurs merkezinde faaliyetlerini sürdüren Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları ile Aile Sanat ve Eğitim Merkezleri'nin yeni dönem kayıtları 24 Ocak-4 Şubat tarihleri arasında alınacak. Bilişim teknolojilerinden yabancı dillere, autocad-solidworks, arduino programlama ve sayacılık kurslarından ebru, çini, hat, tezhip, gümüş takı işlemeciliği gibi gelenekli sanatlara kadar 310 farklı branşta eğitim veren KOMEK ve ASEM için kayıtlar www.konya.bel.tr ve www.komek.org.tr adreslerinden ve kurslardan yapılacak.

ASEM; Selçuklu, Meram ve Karatay'daki 6 merkez ile birlikte Akşehir, Ereğli, Ilgın, Karapınar, Bozkır, Çumra, Cihanbeyli, Güneysınır, Sarayönü, Seydişehir ve Tuzlukçu'da Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan şehir konaklarında eğitimlerine devam edecek. KOMEK ve ASEM bu dönem itibariyle sadece spor ve havuzlara üyelik ücreti alacak, diğer faaliyetler ve kurslar ücretsiz olacak.

KOMEK ve ASEM kayıtları başlıyor

KOMEK ve ASEM kayıtları başlıyor

KOMEK ve ASEM kayıtları başlıyor