Komutan Akbulut’tan Belediye Başkanı Şahin’e veda ziyareti

Afyon'a tayini çıkan Osmaneli Jandarma Komutanı Kıdemli Başçavuş Merdan Akbulut, Belediye Başkanı Münür Şahin ve Başkan Yardımcısı Hayati Kaba'ya...
Komutan Akbulut’tan Belediye Başkanı Şahin’e veda ziyareti

Afyon'a tayini çıkan Osmaneli Jandarma Komutanı Kıdemli Başçavuş Merdan Akbulut, Belediye Başkanı Münür Şahin ve Başkan Yardımcısı Hayati Kaba'ya veda ziyaretinde bulundu.

Görev yeri değişen Kıdemli Başçavuş Merdan Akbulut, görev süresince belediye ile münasebetlerinin çok iyi olduğunu, çalışmalarını birlik ve beraberlik içerisinde yürüttüklerini söyledi. Akbulut, Belediye Başkanı Münür Şahin'e ilçeye verdiği hizmetlerden ve yakın dostane ilişkilerinden dolayı şükranlarını sundu.

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin ise, "Göreve geldiğim ilk günden beri karşılıklı çalışmalarda gösterdiği ilgi, alaka ve yakınlıktan özellikle de darbe girişimi sürecinde sergilediği vatansever komutan tavrından dolayı kendisine şükranlarımı sunuyorum. Yeni görev yerinde başarılar diliyorum" dedi.

Başkan Şahin daha sonra, tayini çıkan Osmaneli Jandarma Komutanı Merdan Akbulut'a Geleneksel "Osmaneli Evleri'nin yer aldığı seramik tablo hediye ederek, kendisiyle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Komutan Akbulut’tan Belediye Başkanı Şahin’e veda ziyareti

Kaynak: