KOMÜT’ün yeni başkanı Adem Bulut oldu

KOMÜT (Konya Müteahhitler Birliği Derneği) ‘ün dün yapılan Olağan Üstü Genel Kurul’unda Adem Bulut KOMÜT başkanı seçildi.
KOMÜT’ün yeni başkanı Adem Bulut oldu

KOMÜT (Konya Müteahhitler Birliği Derneği) ‘ün dün yapılan Olağan Üstü Genel Kurul’unda Adem Bulut KOMÜT başkanı seçildi.

Başkan Adem Bulut,sektörün ihtiyaç duyduğu paylaşım, dayanışma, çözüm aranan konularda fikir ve tecrübelerin paylaşılacağı bir yer olma konusunda gayretle çalışacaklarını ifade etti.

Yeni Dönem  çalışmaların  daha farklı  yeni projeler ve, hizmetler  ile Konya Müteahhitler Derneğini faaliyetleri , sürdürmeye devam edeceğini belirten Bulut, “Üyeler arası iş birliği, ortak alım gibi ahilik olgusunu yaşatmayı idrak ettirme vizyonu ile bundan sonraki yıllarda yapacağı faaliyet ve hizmetle adından sıkça söz ettirecektir. Dernekçilik bir gönül işidir. Bizler de tecrübelerimiz ve birikimlerimizin bizlere verdiği güç ve cesaret ile taşın altına elimizi koyarak yola çıkıyoruz. Daha ilkeli,tarafsız, tecrübeli kadro ile mesleki dayanışmanın hızlandırma adına  gayretlerimizi göstereceğiz .Yönetim kurulumuz ve değerli üyelerimizin destekleri ile birlikte daha aktif, daha çok söz sahibi, daha çok danışılan ve bilgi istenileceği çalışmalar yürüteceğimizden, kimsenin kuşkusu olmasın.Başkanlığını üstlendiğim Konya Müteahhitler Birliği Derneği ve yeni yönetim kurulumuz sektörümüzün sorunları ve beklentilerini hızlı ve çabuk çözülebilmesi için ortaya koyacağı çaba ve gayreti herkes zamanla görecektir.  Ülkemizin inşaat sektörünün yaşadığı bu zor günlerde inşaatlarına ara vermeden müteahhitlik görevlerine devam eden nitelikli, tecrübeli meslektaşlarımıza her yönü ile gayretli ve aktif bir  yeni yönetim ve hizmet anlayışı ile konya’da   dikkat çeken sivil toplum kuruluşu olacağını şimdiden belirtmek isterim.Üyelerimizin tüm yönetim kurulu üyelerine ve bizleri bu göreve layık görenlere teşekkür ediyorum.” dedi

İşte KOMÜT’ün yeni yönetim kurulu listesi:

 Asil; Adem Bulut, Hasan Dağlı, Ali Kamacı, Furkan Özboyacı, Necip Taşpınar, Mehmet Eryılmaz, Seviban Kuşyılmaz, Halil Köseoğlu, Osman Derin, Muhammed Küçükyaman, Ferit Baktemur. Yedek;  Bekir Serin, Osman Kanberoğlu, Hacı Üzüm, Harun Aydın, Kadir Demir, Mustafa Alptekin, Ali Can, Muhammed İkbal Kavalcı, Hüseyin Tekin, Kasım Dür, Kazım Uysal. Denetim Kurulu Asil; Nejdet Fidan, Hasan Özdemir. Yedek; Rahim Bulduk; Kemal Tanır

yonetim-001.jpg