KONESOB’tan Büyükşehir’e hayırlı olsun ziyaretleri

Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KONESOB) yöneticileri, Konya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliği görevine getirilen Hasan Kılca ve Genel...
KONESOB’tan Büyükşehir’e hayırlı olsun ziyaretleri

Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KONESOB) yöneticileri, Konya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliği görevine getirilen Hasan Kılca ve Genel Sekreter Yardımcılığına getirilen Selim Büyükkarakurt'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

KONESOB Birlik Başkanı Ali Osman Karamercan, Birlik Başkanvekili Süleyman Yılmaz, Birlik Yönetim Kurulu Üyesi Cemal Çınardalı ve Birlik Genel Sekreteri Ziya Yavuz, Birlik Basın Danışmanı Tevfik Pekçak, kısa bir süre önce Konya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliği görevine getirilen Hasan Kılca ve Genel Sekreter Yardımcılığına getirilen Selim Büyükkarakurt'u ziyaret etti.

KONESOB Başkanı Ali Osman Karamercan ziyaretler sonrası Genel Sekreter Kılca ve Genel Sekreter Yardımcısı Büyükkarakurt'a günün anısına minyatür Osmanlı kaftanı hediye ederek, esnaf teşkilatları adına hayırlı olsun dileğinde bulundu.

Ziyaretlerin sonunda KONESOB Başkanı Ali Osman Karamercan ve Birlik heyeti, Hasan Kılca ve Selim Büyükkarakurt ile günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.

KONESOB’tan Büyükşehir’e hayırlı olsun ziyaretleri

Kaynak: