KONSİAD Konya’dan gazetemize ziyaret

Konyalı Sanayici ve İşadamları Derneği (KONSİAD) Konya Şubesi Başkan Yardımcısı Ali İhsan Gülbeyaz, Yönetim Kurulu Üyeleri Selim Ayvaz, Emine Taşkın Şimşek, Senem Sönmez gazetemize nezaket ziyaretinde bulundu.
KONSİAD Konya’dan gazetemize ziyaret

KONSİAD Konya Şubesi Başkan Yardımcısı Ali İhsan Gülbeyaz, Gazetemiz Genel Müdürü Ahmet Ergan ve Yazı İşleri Müdürü Hayrettin Atak’a çalışmaları hakkında bilgi verdi.  KONSİAD’ın İstanbul merkezli olduğunu, KONSİAD Konya Şubesi’nin 2015 yılında kurulduğunu ifade eden Gülbeyaz, İktidarların ülkeleri yönetirken en büyük destekçilerinin başında STK’ların geldiğini ifade ederek sorumluluklarının farkında olduklarını söyledi.

2018 PROJELERİ HAZIR

2018 yılı projelerini netleştirdiklerini ifade eden Gülbeyaz, “8-9-10 Aralık’ta  Antalya’da projelerin ele alındığı çalıştay gerçekleştirdi. KONSİAD Konya Şube Başkanı Hasan Hüseyin Aydın başkanlığında gerçekleşen ve iki gün süren Çalıştay'a, yönetim kurulu üyeleri tam kadro katıldı. 2018 yılı için hazırladığı projeler tek tek masaya yatırıldı.  Çalıştayımızda yönetim kurulu üyelerimiz tarafından hazırlanan bir birinden kıymetli onlarca projeyi tek tek ele alıp inceleme fırsatımız oldu. Öncelik sırasına göre tarihlendirdiğimiz projelerimizin ayrıntılarını en kısa zamanda Konya kamuoyu ile paylaşacağız” diye konuştu. 

BETÜL ERDİL / YENİ HABER