“Konut almakta acele edin”

SEHA Yapı Satış Pazarlama Koordinatörü Murat İçer, seçimlerin erkene alınmasının ardından piyasaların hareketlendiğini belirterek, “Şuan konut almak için ideal bir dönem. Vatandaşlarımızı SEHA Yapı’ya bekliyoruz” dedi
“Konut almakta acele edin”

SEHA Yapı olarak 1978 yılından beri hem Konya hem de Türkiye için müşterilerinin ihtiyacını giderecek kaliteli konutlar ürettiklerini belirten SEHA Yapı Satış Pazarlama Koordinatörü Murat İçer, “Bu sene ikincisi düzenlenen yapı fuarında, biz yine standımızla yer aldık. İlk günden başlayan ve son gününe kadar devam eden bir yoğunluk oldu. İlgi ve alaka oldukça fazlaydı. Standımızda devam eden projelerimizle beraber yeni başlamış olduğumuz ve bizde büyük heyecan veren Yazır’daki Yedi Renk Selçuklu projemizin de maketini sergiledik. SEHA Yapı olarak standımıza olan ilgiden gayet memnun kaldık” dedi.

2-20180423162915.jpg

“SOSYAL DONATILARA BÜYÜK ÖNEM VERDİK”

Konsept olarak Yazır Mahallesi’nde inşa ettikleri ‘Yedi Renk Selçuklu’ projelerini Yapı Fuarı’nda sunduklarının altını çizen İçer, “Hem müşterilerimizin ihtiyacına yönelik hem de rakip analizi yaparak, orada en iyi projeyi oluşturmaya çalıştık. 42 bin metrekarelik bir alanda 303 konuttan oluşan ve ön tarafta ticari alanları olan güzel bir proje ile çıktık. Tabi burada sosyal donatılara büyük önem verdik. Ön talebe başlamıştık. Yapı Fuarı’nda da ön talebin devamı olarak çok fazla ilgi gördük. İnşallah satış ofisimizde de satışlarımıza devam edeceğiz” diye konuştu.

“EN BÜYÜK SU TEMALI KARMA KONUT PROJESİ”

Meram’da bulunan Zermeram projesinin gerek havası, gerek yaşam tarzı, gerekse sosyal donatılarıyla İç Anadolu’nun ve Konya’nın en büyük su temalı karma konut projesi olduğunu vurgulayan İçer, “SEHA Yapı bünyesinde gerçekleştirilen ve 1077 konuttan oluşan Zermeram projesi, özellikle hava olarak baktığımızda en temiz havaya sahip. Bununla beraber yeşille iç içe. 320 bin metrekarelik bir alanda, 240 bin metrekarelik yeşil ve gri alanımız mevcut. Sosyal donatı yönünden baktığımız zaman ise orada oturacak müşterilerimizin her türlü ihtiyacı olabilecek sosyal imkanları sunuyoruz. AVM’sinden biyolojik göletlere, sağlıklı yaşam merkezlerinden kapalı fitness salonlarına kadar tüm sosyal donatılarımızı Zermeram projemizle müşterilerimize sunuyoruz” ifadelerini kullandı.

“KONUT ALMAK İÇİN İDEAL DÖNEM”

Seçimle ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın söyleminden sonra piyasalarda bir hareketlilik başladığını belirten İçer, sözlerine şu şekilde son verdi: “Döviz bazında bir düşüş söz konusu oldu. Tabi bu belirsizliği de ortadan kaldırmış olacak. Aslında şuan, konut almak için ideal bir dönem diyebiliriz. O yüzden biz tüm vatandaşlarımızı hızlı bir şekilde konut almaları için SEHA Yapı’ya bekliyoruz.” 

 

YİĞİT BERKAY ÇOPUR / YENİ HABER GAZETESİ