Konya AK Gençlik’ten “Kardeşliğimiz” futbol turnuvası

AK Parti Konya İl Gençlik Kolları’nın organize ettiği “KARDEŞLİĞİMİZ” futbol turnuvası, final maçı ve kupa töreni ile sona erdi.
Konya AK Gençlik’ten “Kardeşliğimiz” futbol turnuvası

AK Parti Konya İl Gençlik Kolları Sosyal Politikalar Birim Başkanlığı tarafından organize edilen turnuvaya 32 takım katıldı.

Takımlar eleme usulü ile tur atlayıp bir sonraki turda yeni rakipleriyle karşılaştı. Gol kralı seçiminin yapıldığı profesyonel liglerde uygulanan tüm kuralları gerçekleştirildi.  

Final maçı, “FC Yıltel Team” ve “Altıyol FC” takımları arasında yapıldı. Final maçını ve kupayı “Altıyol FC” kazandı.

“KARDEŞLİGİMİZ” futbol turnuvasına katılan takımları tebrik eden AK Parti Konya İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Mümtaz Türkyılmaz, şunları söyledi; “Bu güzel organizasyona katılan ve mücadele veren tüm takımlarımızı tebrik ederim. Birinci olan takımın her oyuncusuna birer çeyrek altın vererek Konya’da halı saha turnuvasında damga vurduk…” 

Çelik; “Kardeşliğimizi pekiştirdik”

Turnuvaya katılan takımlara ve turnuvanın düzenlenmesinde emeği olan herkese teşekkür eden AK Parti Konya İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Said Çelik de; “Turnuvanın ismi KARDEŞLİGİMİZ idi. Amacımız da aramızdaki kardeşliği, dostluğu ve dayanışmayı arttırmak, pekiştirmekti. İnşallah bu yaptığımız bu organizasyon buna vesile olmuştur. Bugünlerde en çok ihtiyaç duyduğumuz kardeşlik ve bir birimize oluşturmamız gereken muhabbettir” ifadelerini kullandı.

AK Parti Konya İl Başkanvekili Serhan Güngör ise yaptığı kısa konuşmada turnuvaya katılan ve turnuvayı kazanan tüm takımları tebrik etti.

Konuşmaların ardından turnuvada birinci takım olan “Altıyol FC” futbolcularına madalyaları AK Parti Konya İl Başkan Yardımcısı Edip Emre Görgülügil; ödülleri olan her oyuncuya birer çeyrek altını ise AK Parti Konya İl Başkanvekili Serhan Güngör verdi. Birinci olan takımın kupasını ise AK Parti Konya İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Said Çelik verdi. İkinci olan takım “FC YILTEL Team’e madalyalarını ise AK Parti Yönetim Kurulu Üyesi İsmail İnce takdim etti.