Konya Büyükşehir Belediyesi 24 bin bisiklet dağıtacak!

Konya Büyükşehir Belediyesi ve Konya İl Müftülüğü işbirliğiyle düzenlenen "Güle Oynaya Camiye Gel Projesi" kapsamında bisiklet dağıtımına başlandı. Başkan Altay, toplam 24 bin 290 çocuğa bisikletlerinin teslim edileceği bilgisini verdi.
Konya Büyükşehir Belediyesi 24 bin bisiklet dağıtacak!

Konya Büyükşehir Belediyesi ve Konya İl Müftülüğü işbirliğiyle düzenlenen "Güle Oynaya Camiye Gel Projesi" kapsamında bisiklet dağıtımına başlandı. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, toplam 24 bin 290 çocuğa bisikletlerinin teslim edileceği bilgisini verdi.

f4iwtnawsaapzkf.jpg

91 BİN 250 OLACAK

Başkan Altay, sosyal medya hesabından şu sözlere yer verdi; "Güle Oynaya Camiye Gel projemizde bisiklet dağıtımına başladık. Bir hafta içinde 24 bin 290 çocuğumuza bisikletlerini teslim edeceğiz. Bu yılki projeyle birlikte şu ana kadar verdiğimiz bisiklet sayısı 91 bin 250 olacak. Bugün merkez dışındaki 13 ilçemizde dağıtımı tamamlıyoruz. Hayırlı Olsun"

f4iwtntxqaaq1un.jpg

SEYDİŞEHİR'DE DAĞITIM

Seydişehir Belediyesi Milli İrade Meydanı'nda düzenlenen törende Belediye Başkanı Mehmet Tutal çocuklara bisikletlerini verdi. Projede emeği geçenlere teşekkür eden Tutal, "Seydişehir merkez ve kırsal mahalleri dahil olmak üzere 482 çocuğumuza bisikletleri teslim edildi. Aile büyükleri ile sabahın erken saatlerinde camilere giden çocuklarımıza ve ailelerine ve Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay'a çok teşekkür ederim." dedi.

YUNAK'TA DAĞITIM

Yunak ilçesinde yaz tatili döneminde "Güle Oynaya Camiye Gel" projesi kapsamında 40 gün sabah namazına giden çocuklara hediye bisiklet dağıtımı yapıldı. Konya Büyükşehir Belediyesi ve Yunak Belediyesi işbirliğiyle düzenlenen proje kapsamında ilçede, camiye gelen çocuklara bisikletleri verildi. Çocuklara kask da hediye edildi. Yunak Belediye Başkanı Ali Konak, projenin çocukların cami alışkanlığı kazanması için başlatıldığını kaydetti.

 Muhabir
Etiketler :