Konya Büyükşehir Belediyesi, otobüs seferlerinde düzenlemeye gitti

Yazarımız Gülşen Yılmaz'ın, 'Okullu olduk otobüsleri doldurduk' ve 'Otobüsler neden problem?' başlıklı köşe yazılarında değindiği Konya'daki otobüs seferleriyle alakalı yazılar sonrası Konya Büyükşehir Belediyesi'nden düzenleme geldi.
Konya Büyükşehir Belediyesi, otobüs seferlerinde düzenlemeye gitti

Konya Büyükşehir Belediyesi, yazarımız Gülşen Yılmaz'ın son iki köşe yazısı sonrası harekete geçti. Yılmaz'ın Konya'daki otobüs seferlerinde yaşanan sefer düzensizliği ve otobüslerin dolu gitmesinden dolayı seferlerin artırılması talebine Büyükşehir'den cevap gecikmedi.

Gülşen Yılmaz, "Okullu olduk otobüsleri doldurduk" başlıklı yazısında, 'Ulaşım Daire Başkanlığı, fazla sefere ihtiyacı olan hatları belirleyip, yeni bir düzenleme getirse vatandaş rahatlayacak' demiş, "Otobüsler neden problem?" başlıklı yazısında ise, 'Uzun lafın kısası, mesajları yazan vatandaş her ne kadar bu yazının havada kalacağını düşünse de ben Ulaşım Daire Başkanlığı’nın bizi dikkate alacağını düşünüyorum' ifadelerini kullanmıştı.

Konya Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada, 'Konya Büyükşehir Belediyesi, 16 Eylül Pazartesi gününden itibaren yolcusu yoğun olan hatlara ilave seferler vererek otobüs tarifesini yeniden düzenlemiştir. Yeni sefer saatleri tarife panolarından ve atus.konya.bel.tr web adresinden ilan edilecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur' ifadelerine yer verildi.

'OKULLU OLDUK OTOBÜSLERİ DOLDURDUK' BAŞLIKLI YAZI İÇİN TIKLAYINIZ

'OTOBÜSLER NEDEN PROBLEM?' BAŞLIKLI YAZI İÇİN TIKLAYINIZ