Konya 'Devam' diyor

24 Haziran’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerinde sandıkta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti’ye tam destek vereceklerini söyleyen Konyalılar ‘Vakit Türkiye vakti’ sloganı ile sandığa gitmeye hazırlanıyor.
Konya 'Devam' diyor

Türkiye’nin geleceğini belirlemek için 24 Haziran’da yapılacak kritik seçimler öncesi vatandaşlar kararını verdi. Son dönemde yaşanan 17-25 Aralık operasyonları ve 15 Temmuz hain darbe girişiminin ardından dış güçlerin ülkemiz üzerindeki oyunlarının farkına vardıklarını belirten vatandaşlar, Büyük Türkiye yolunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti’ye tam destek vereceklerini ifade etti.

9-271.jpg

“ÇAĞ ATLADIK”

24 Haziran seçimlerinde AK Parti’ye oy vereceğini söyleyen Muzaffer Temiz, “Ben 58 yaşındayım. Çok yokluk görmememe rağmen yokluk dönemlerini ve yokluk çekildiği günleri gördüm. İstanbul’daki çöpleri, gaz yağı ve benzin kuyruklarını gördüm. O günleri görünce, biz çok iyi günlerdeyiz. Çağ atladık diyebilirim. Evvelki durumlarla şimdiki durumlar maddi olarak kıyas edilecek bir tarafı yok. Ben bu hükümetten memnunum. Daha iyi günlerin geleceğine inanıyorum” ifadelerini kullandı.

muzaffer-temiz-(3).jpg

“HİZMETLER GÖRMEZDEN GELİNEMEZ”

Önceki sıkıntıları iyi kötü bildiğini belirten Necla Yıldız, “Şimdi her şeyimiz düzenli yatıyor. 1980’leri de biliyoruz.  1980’leri hatırlıyorum. O zamanlar 14-15 yaşlarında çocuktum. Yapılan ve yapılmak istenen darbeleri de biliyorum. O zamanla bu zamanı kıyasladığında şimdi çok güzel hayatımız var. Yani isteyen iyiyi de seçebilir, kötüyü de seçebilir. O insan kendi elinde. Ama yapılanları görmezden gelmemeliyiz” dedi.

necla-yildiz-(3).jpg

“VATANDAŞINA SAHİP ÇIKIYOR”

24 Haziran’da da yola devam edeceklerini vurgulayan Recep Sucu, “Durmak yok. Ben AK Partiliyim ve Recep Tayyip Erdoğan’ı desteklerim. Başkasına sıcak bakmıyorum. Hizmet var. Hastanesinden tut yollarına köprülerine kadar yapılıyor. Vatandaşını seviyor ve vatandaşına sahip çıkıyor. Her yönüyle milletine toprağına sahip çıkan bir tek onu görüyorum. Sonuç bu. Yani Cumhurbaşkanımızın vaatleri var. Vaatlerini değerlendiriyor, sözlerini yerinde tutuyor. Aklına ne gelirse var” şeklinde konuştu.

recep-sucu-(3).jpg

 “ZAMANINDA KUYRUKLARI ÇOK GÖRDÜK”

AK Parti’nin kazanmasını istediklerini vurgulayan İbrahim Gökten, “Onun sayesinde bolluk ve bereketlik var, kuyruk yok. Zamanında kuyrukları çok gördük. Ama şimdi o günlerden eser yok. O yüzden AK Parti’yi tercih ediyoruz. Yeni Türkiye İnşallah iyi olacak. Emekli olarak maaşımı zamanında alıyorum. Yeni düzenlemelerle birlikte artık ikramiyelerde veriliyor. Önceki hiçbir iktidarda biz bunu göremedik” diye konuştu.

ibrahim-gokten-(1).jpg

 “BİR MİLYON OYUM DA OLSA BİRİNİ VERMEM”

AK Parti’nin kesinlikle iktidara geleceğinin altını çizen Hasan Hüseyin Duran, “Ben 60 yaşındayım. Bunlar gibi hizmet eden hiç bir parti görmedim. CHP’ye, HDP’ye veya İyi Parti’ye ve diğerlerine bir milyon oyum olsa da birini vermem. Eski hallerini biliyoruz. Hiçbir yatırım olmadı. Ülkemiz geri gitti.  Günlük faizlerin neler olduğunu biliyoruz. Köprü yapılıyor mahkemeye veriliyor, tünel açılacak mahkemeye veriliyor. Tüm yatırımların önüne set koyuyorlar. Ama tek elden olduğunda bütün bu şeyler kalkacak. Bürokrasi kalkacak. Ülkemiz daha da iyiye gidecek” şeklinde konuştu.

hasan-huseyin-duran-(3).jpg

“OYLARIMIZ AK PARTİ’NİN”

Siyasi tarihe bakıldığında AK Parti’nin diğer siyasi partilerden daha fazla iş yaptığını belirten Mustafa Özal, “Yol olsun, hastane olsun. Her şeyi AK Parti yaptı. Yapmadığı veya yapamadığı yönler de var. Ama yaptığı yönler yapmadığı veya yapamadığı yönlerden daha fazla. Çalışma yönünden AK Parti açık ara önde. Oylarımızda AK Parti’nin. Recep Tayyip Erdoğan’ın yeniden Cumhurbaşkanı olması bizim için daha sağlıklı. Sadece Cumhurbaşkanı olarak durmaması gerekir. AK Parti Milletvekillerine de destek vererek Cumhurbaşkanımızın gücüne güç katmalıyız” dedi.

mustafa-ozal-(5).jpg

“BUGÜNE KADAR YAPILMAYANI YAPTI”

AK Parti’nin iktidara geldiği günden bu yana yapılan işlerin belli olduğunun altını çizen Hüseyin Menek, “Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, orduya dur kışlana çekil dedi. Yargıya da, dur sende vazifene bak dedi. Bu iki şey, derin devlet. Bu iki şeyi dedi ve bunlardan bizi kurtardı. Bugüne kadar yapılmayanı yaptı. Bu seçimde de oyumu AK Partiye vereceğim” ifadelerini kullandı.

YİĞİT BERKAY ÇOPUR / YENİ HABER GAZETESİ

huseyin-menek-(7).jpg