“Konya Ekonomi Ödülleri”nde İttifak Holding’e 3 Ödül

İttifak Holding’in şirketleri “Konya Ekonomi Ödülleri”nde İhracat, İSO İkinci 500 ve İstihdam kategorilerinde üç ödül aldı
“Konya Ekonomi Ödülleri”nde İttifak Holding’e 3 Ödül

KTO, KSO, Konya Vergi Dairesi ve Konya SGK İl Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği “Konya Ekonomi Ödülleri”nde İttifak Holding’in şirketlerinden Adese, Selva ve İmaş ödüle layık görüldü.

9 Şubat 2016 Perşembe günü Konya Ticaret Odası Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen ödül töreninde İttifak Holding’in iştiraklerinden Selva Gıda İSO ikinci 500, Adese istihdam, İmaş Makine de ihracat kategorisinde ödül aldı.

İttifak Holding iştirakleri, Konya ve ülkemizin ekonomisine önemli katkılarda bulunan ve gösterdiği performansla öne çıkan şirketlerin ödüllendirildiği Konya Ekonomi Ödülleri’nden her yıl olduğu gibi bu yıl da ödülle döndü. Selva Gıda’nın, İSO İkinci 500 ödülünü, Genel Müdür Özkan Koyuncu, Adese’nin istihdam kategorisindeki ödülünü Genel Müdür Murad Yavuz Gök ve İmaş Makine’nin ihracat kategorisindeki ödülünü Genel Müdür Mustafa Özdemir, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci ve TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun elinden aldılar.

Konuyla ilgili değerlendirmede bulunan İttifak Holding CEO’su Tahir Atila, “Öncelikle, geleneksel hale gelen ve Konya iş dünyasında güçlü bir sinerji meydana getiren bu anlamlı organizasyonda emeği geçen kuruluşlarımıza teşekkür etmek istiyorum. Ülkemizin daha fazla kalkınması ve hedeflerine ulaşması için iş dünyasına büyük sorumluluk düşüyor. Her dönem bir öncekinden daha iyi sonuçlara ulaşmak zorundayız. Bu bağlamda Konya’nın ülke ekonomimizde lokomotif şehirlerden biri olduğunu ve üzerine düşen sorumluluğu layığınca yerine getirdiğini düşünüyorum. Biz de İttifak Holding olarak bu gelişimin bir parçası olmaktan, katkı sunmaktan büyük onur duyuyoruz. Konya Ekonomi Ödülleri’nde bugüne kadar birçok ödül aldık. Grubumuzun önem verdiği alanlarda ödüllendiriliyor olmak bizleri memnun etmekle birlikte yeni başarılara koşmamızda bir nevi bize yeni sorumluluklar yüklüyor. Grup olarak ülkemizin kalkınması, sosyal ve iktisadi alandaki büyümesine olumlu katkılar üretmekten dolayı onurluyuz. Ülkemizin gelişmesine daha büyük oranda eşlik etmeyi Allah’tan niyaz ediyorum” dedi.

ittifak-holding-1.jpg

ittifak-holding-2.jpg

ittifak-holding-3.jpg