Konya firmasına 'Altın İhracatçı' ödülü

Türkiye otomotiv endüstrisinin ihracattaki tek koordinatör birliği olan Uludağ Otomotiv Endüstrisi İhracatçıları Birliği (OİB) tarafından düzenlenen “İhracatın Şampiyonları Ödül Töreni”nde Türkiye ekonomisinin lider sektörü olan otomotivde 2022 yılının en çok ihracat gerçekleştiren firmaları ödüllendirildi.
Konya firmasına 'Altın İhracatçı' ödülü


OİB ev sahipliğinde düzenlenen gurur gecesinde AYD, "İhracatın Şampiyonaları Ödül Töreni'nde ALTIN İHRACATÇI ÖDÜLÜ'nün sahibi oldu. Ödülü AYD Otomotiv Endüstri adına Yurtdışı Satış Müdürü Hakan Öztürk teslim aldı.
Altın İhracat Ödülü’ne layık görüldüklerinden dolayı teşekkür eden AYD Otomotiv Endüstri yurtdışı satış müdürü Hakan Öztürk, “Bu başarımızın sektörümüz için büyük öneme sahip Otomotiv Endüstrisi İhracatçıları Birliği (OİB) tarafından da takdir edilmesinden mutluluk duyuyoruz. Bu ödülü tüm AYD ailesi çalışanları adına kabul ediyorum. AYD Otomotiv Endüstri, gerçekleştirdiği üretim ve ihracat rakamlarıyla ülke ekonomisine katma değer sağlamaya istikrarlı bir şekilde devam ediyor. Uygulamaya devam edeceğimiz temel değerlerimiz ile varlığımızı gelecek yıllarda da sürdürerek daha pek çok başarıya imza atacağız. Bizi bu ödüle layık görenlere ve tabii ki bu başarıda en büyük payı olan 5.000’den fazla çalışma arkadaşıma çok teşekkür ediyorum.” dedi.

aydye-altin-ihracatci-odulu.jpg

aydye-altin-ihracatci-odulu-001.jpg

Etiketler :