Konya için tur vakti

Atiker Konyaspor, ZTK 5. tur rövanş maçında bugün saat 16.00’da evinde Batman Petrolspor ile karşılaşacak. İlk maçı 3-0 kazanan yeşil-beyazlılar, rotasyonlu kadroyla tur perdesini aralamak isteyecek. Müsabakaya Konyalı futbolseverler alınmayacak
Konya için tur vakti

Bu sezon da Avrupa’ya Türkiye Kupası’ndan gitmek isteyen Atiker Konyaspor, son 16 turuna kalabilmek için bugün sahaya çıkacak. İlk maçta Batman Petrolspor’u deplasmanda 3-0 yenen Mehmet Özdilek ve talebeleri, turu rotasyonlu kadroyla geçmek isteyecek. Skor avantajını kullanması beklenen teknik direktör Mehmet Özdilek’in takımda fazla süre alamayan oyunculara şans tanıması bekleniyor. Sakatlıklarla boğuşan Atiker Konyaspor da Özdilek, mecburi olarak da kadroda rotasyon yapacak.

SAKATLAR CAN SIKIYOR
Yeşil-beyazlılarda maç öncesinde sakat oyuncuların fazla olması teknik heyetin canını sıkıyor. Bu sezon 3 kulvarda mücadele etmenin sıkıntısını yaşayan Atiker Konyaspor adeta revire döndü. Bugün oynanacak Batman maçında sakat olan Traore, Eren, Ferhat, Amir, Volkan, Ömer Ali, Fofana’nın  forma giyemeyeceği, Jonsson’un durumunun ise gün içerisinde netlik kazanacağı bildirildi.

KONYALILAR GİREMEZ!
Atiker Konyaspor’un bugün oynayacağı Batman Petrolspor karşılaşmasına Konyalı futbolseverler alınmayacak. Geçen sezon Türkiye Kupası finalinde Başakşehir’i penaltılar sonrasında eleyen ve kupanın sahibi olan Atiker Konyaspor’da taraftarlar, şampiyonluğu abartılı yaşamıştı. Şampiyonluk sonrası Eskişehir Stadı’nın zeminine inen ve futbolcularla şampiyonluğu doyasıya yaşayan yeşil-beyazlı taraftarlara TFF tarafından 1 maç seyircisiz oynama cezası verilmişti.

BATMAN İLE 4. RANDEVU
Anadolu Kartalı, bugün Batman Petrolspor ile tarihinde 4. kez karşı karşıya gelecek. İki takımın yolu ilk kez 19 Ağustos 2001’de kesişti. O dönem Türkiye 1.Lig’inde mücadele eden iki takım arasında oynanan iki maçı da Konyaspor 2-0 ve 3-1’lik skorlarla kazandı. Son olarak 29 Kasım’da Türkiye Kupası’nda karşılaşan  iki takım arasındaki maçı yine Konyaspor 3-0’lık skorla kazanmıştı.

GÜZENGE YÖNETECEK
Atiker Konyaspor - Batman Petrolspor maçının hakemi açıklandı. Ziraat Türkiye Kupası 5.tur rövanş maçında Atiker Konyaspor'un bugün sahasında oynayacağı Batman Petrolspor maçını üst klasman genç hakemlerden Mert Güzenge yönetecek. Güzenge'nin yardımcılıklarını Hüseyin Aylak ve Habib Tiryaki yapacak Maçın dördüncü hakemi ise Gökçen Öztürk.