Konya İhh’dan Filistin’e büyük yardım

Siyonist İsrail’in kurulduğu günden bu yana Filistin’in dört bir yanında ve özellikle 2006 yılından bu yana İsrail’in ablukası altında bulunan Gazze Şeridi'nde insani kriz devam ediyor.
Konya İhh’dan Filistin’e büyük yardım

 Siyonist İsrail’in kurulduğu günden bu yana Filistin’in dört bir yanında ve özellikle 2006 yılından bu yana İsrail’in ablukası altında bulunan Gazze Şeridi'nde insani kriz devam ediyor. Konya İHH İnsani Yardım Derneği ise bölgedeki yardım çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda Konya İHH, ABD’nin sözde elçiliğini Kudüs’e taşımasının ardından Filistin’de çıkan olaylarda katil İsrail askerlerince katledilen şehit ailelerine, yaralılara ve ihtiyaç sahibi ailelere Ramazan ayında insani yardım ulaştırmak için acil koduyla harekete geçti.

    Kurulduğu dönemden itibaren Filistin konusunu ana gündem maddelerinden biri yapan Konya İHH, Özellikle ABD’nin aldığı Kudüs kararı sonrasında çalışmalarını sıklaştırdı. Konya İHH, Filistin için bir hafta da 450 bin gönderdi.

   Ramazan'da çalışmalar artarak devam edecek

   Filistin'de Ramazan için hazırlıklarını tamamlayan Konya İHH, yaşanan son olaylar sonrası çalışmalarını arttırma kararı aldı. Konya İHH, şehit ailelerine ve yaralılara yardımlar ulaştıracak, binlerce kişiye kumanya, iftar, fitre ve zekât gibi yardımlarda bulunacak.