Konya Minibüsçüler Odası’ndan örnek duyarlılık

14 Ekim Cuma günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı ağırlamaya hazırlanan Konya’da Minibüsçüler Odası örnek bir duyarlılığa imza attı.
Konya Minibüsçüler Odası’ndan örnek duyarlılık

Konya, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı karşılamaya hazırlanıyor. Konya Minibüsçüler ve Umum Servis Araçları Esnaf Odası da Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Konya gelişi münasebeti ile minibüslerin arka panellerini Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözleri donattı. Konya Minibüsçüler ve Umum Servis Araçları Esnaf Odası yaptığı bu davranışla kamuoyunda takdir topluyor.  Konya’da hizmet veren minibüsçülerin 15 Temmuz akşamı gerçekleştirilen ve ülkeyi kana bulayan darbe girişimine biran olsun sessiz kalmadığını ifade eden Konya Minibüsçüler ve Umum Servis Araçları Esnaf Odası Başkanı Muharrem Karabacak, Konya Minibüsçüler ve Umum Servis Araçları Esnaf Odası olarak farklı bir çalışmaya imza attıklarını söyledi.

minibus-(1).jpg

KONYA AÇISINDAN ÖNEMLİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 15 Temmuz sonrası Yenikapı’nın ardından ilk mitingini Konya’da gerçekleştireceğini ifade eden Başkan Karabacak, “Genel olarak tüm minibüslerimizde var. 15 Temmuz sürecinden sonra ilk miting Konya’da gerçekleşiyor. Vatan, millet adına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a desteğimizi göstermek istedik. Konya açısından da önemli olduğunu düşünüyoruz. Vatandaştan da olumlu tepkiler alıyoruz. Onlarda bu durumu hoş karşıladılar. Tüm minibüslerimizin arka panellerinde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın darbe gecesi söylediği sözler ve şahsını destekleyen sözler var” dedi.  Minibüslerin arkasında ‘Ne yapsalar boş göklerden bir karar vardır’, ‘Halkın gücünün üstünde bir güç tanımıyorum’, ‘Dik dur eğilme Konya seninle’ gibi sözler bulunuyor.

minibus-(2).jpg

minibus-(3).jpg

minibus-(4).jpg

İSMAİL POÇAN / YENİ HABER GAZETESİ