Konya Muhtarlar Birliği’nden Ankara çıkarması

Konya Muhtarlar Birliği Derneği Ankara’ya çıkarma yaptı. Konya Muhtarlar Birliği Derneği Başkanı Suat Uzun ve Yönetim Kurulu Üyeleri bir takım ziyaretler için Ankara’ya gitti.
Konya Muhtarlar Birliği’nden Ankara çıkarması

İlk olarak AK Parti TBMM Grup toplantısına katılan muhtarlar daha sonra AK Parti Konya Milletvekilleri Hüsniye Erdoğan ve Mehmet Babaoğlu’nu ziyaret ettiler.

ERDOĞAN’A DESTEK İÇİN GİTTİK

AK Parti TBMM grup toplantısına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek için gittiklerini ifade eden Konya Muhtarlar Birliği Derneği Başkanı Suat Uzun, kendileri ile yakında ilgilenen AK Parti Konya Milletvekilleri Hüsniye Erdoğan ve Mehmet Babaoğlu’na teşekkür etti. Konya’nın ve muhtarların sorunlarını milletvekillerine aktardıklarını ifade eden Uzun, “Konya’mızın Milletvekilleri Hüsniye Erdoğan ve Mehmet Babaoğlu telefonlarının sürekli açık olduğunu muhtarların dertlerini her zaman çekinmeden aktarabileceğimizi söylediler” dedi.

HER ZAMAN DEVLETİMİZİN YANINDAYIZ

Her zaman Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım’ın yanında olduklarının altını çizen Uzun, “El ele her zaman ülkemiz için çalışacağız. Milletvekillerimizle gelecekte neler yapabiliriz diye istişare ettik. Bu ziyaretimizde emeği geçen başta Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli olmak üzere herkese teşekkür ederiz” diye konuştu. Başkan Uzun ayrıca ziyaretlerinde kendilerini yalnız bırakmayan Sincan Mahallesi Muhtarı Kazım Taner’e teşekkür etti.

AHMET ERGAN / YENİ HABER