Konya Spor Lisesi yarı finalde

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen okullararası gençler futbol grup Karamanda yapıldı. Müsabakalarda  Konya’yı temsilen Konya Spor Lisesi yer aldı
Konya Spor Lisesi  yarı finalde

İl şampiyonu olarak  Karaman’da yapılan grup müsabakalarına katılan Konya Spor Lisesi burada da büyük bir başarıya imza atarak  yarı finale yükseldi. Okullararası gençler futbol grup müsabakalarına 14 ilden, 7 kız ve 12 erkek takımı olmak üzere toplamda 342 sporcu katıldı. Üç gün süren maçlar Atatürk Spor Kompleksi Kemal Kaynaş Stadyumu ve Yunuskent Futbol Sahası'nda oynandı. Grup maçlarına Karaman’ın yanı sıra Adana, Antalya, Gaziantep, Hatay, Isparta, Kahramanmaraş, Konya, Mersin, Muğla, Nevşehir, Niğde, Denizli ve Kayseri illerinden katılan kız ve erkek takımları mücadele etti.

MAÇLARINI GOL YEMEDEN TAMAMLADI
Konya Spor Lisesi ilk maçında Karaman Spor Lisesini ikinci maçında Hatay Arsus Anadolu Lisesini ve son olarak Adana Mehmet Ahmet Seyhan Spor Lisesini  yenerek adını  Türkiye Şampiyonası yarı finaline yazdırdı. Konya Spor Lisesi oynadığı grup maçlarını kalesinde gol görmeden tamamlayarak ayrı bir başarıya da imza atmış oldu. 

'ÖĞRENCİLERİMİZLE GURUR DUYUYORUZ'
Konya Spor Lisesi Okul Müdürü Veysel Dudu yakalanan başarıdan dolayı gururlu ve mutlu olduklarını ifade ederek,'  Türkiye Şampiyonasında Konya Spor Lisesi olarak yarı finale yükseldiğimiz için gururlu ve mutluyuz. Bu başarıyı bizlere yaşatan Beden Eğitimi Öğretmenlerimiz Hakan Ünal, Necati Tongarlak ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum. Kendileri ile gurur duyuyoruz ve başarılarının devamını diliyorum' ifadelerini kullandı.