Konya taraftarına övgü

Passolig Genel Müdürü Ceyhun Kazancı, Konyalı futbolseverlerden övgü dolu sözlerle bahsederken diğer Anadolu takımı taraftarlarının da Konyasporlular gibi bilinçli olmasını diledi.
Konya taraftarına övgü

Passolig Genel Müdürü Ceyhun Kazancı Konya spor basını ile iftarda bir araya geldi. Passolig ile ilgili güncel bilgilerin aktarıldığı buluşmaya, Passolig Genel Müdürü Ceyhun Kazancı’nın yanı sıra Atiker Konyaspor Başkanı Ahmet Şan, Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, İkinci Başkan Fatih Yılmaz ve Kulüp Müdürü Muhammed Ak katıldı. Passolig Genel Müdürü Ceyhun Kazancı yaptığı açıklamada Passolig sistemindeki teknik sorunların test yapılmadan yürürlüğe girdiği için oluştuğunu söyledi. Şimdiye kadar 2.1 milyon Passolig kartı satıldığını ifade eden Kazancı “Bizim hedefimiz de buydu. Şimdi ki hedefimiz ise 3 milyon” diye konuştu. “Konyaspor 100 bin barajını geçen ilk Anadolu takımı oldu. Şu anda 102 bin kartı var. Üç büyüklerden sonra en çok Passolig karta sahip olan takım Konyaspor. Yeni statla beraber taraftarlar da takıma yoğun ilgi gösterdi” diyen Kazancı diğer Anadolu takımlarından da Konyaspor taraftarı gibi bilinçli olmasını dilediğini aktardı.

“KONYA’DA TARAFTAR ÇOK GÜÇLÜ”

Passolig’de 2014-2015 sezonunda Anadolu lideri olan Atiker Konyaspor’un birinciliği geçen sezonda da kaptırmadığını belirten Kazancı Konyaspor’un Passolig sayıları hakkında da bilgi verdi. Kazancı, “Atiker Konyaspor 2015-2016 sezonunu da 102 bin Passolig Kart sahibi taraftarıyla, Passolig Kart liginde Anadolu’nun liderli olarak kapattı. Atiker Konyaspor üç büyüklerden sonra en fazla Passolig Kart sahibi olan kulüp oldu. 2014 – 2015 sezonunda 73 bin Passolig Kartıyla Anadolu’nun en fazla Passolig Kart sahibi kulübü olan Atiker Konyaspor, 2015-2016 sezonunda kart sayısını yüzde 40 oranında arttırdı” dedi.

konya-taraftarina-ovgu.jpg

“DOĞRU BİLİNEN YANLIŞLAR VAR”

Passolig hakkında doğru bilinen bazı yanlışların olduğunu belirten Kazancı bunların başında Passolig kartının üzerinde bulunan takım haricinde bir takımın maçına girilemeyeceği yönündeki kanı geldiğini söyledi. “Passolig kartın üzerinde hangi takımın logosu olursa olsun, Passolig ile girilen her maça girilebilir” diyen Kazancı bir diğer doğru bilinen yanlışın da kart olmadığında maça girememe durumu olduğunu söyledi. Kazancı, “Passolig karta kayıt yaptıran, güncellemesini yaptıran biri kartı elinde olmasa daha maça girebilir. Tek geçişlik kartı gişelerden maç öncesinde alması mümkün, önemli olan sisteme kayıtlı olması” dedi. Çağrı merkezine ulaşamama probleminden de söz eden Ceyhun Kazancı, “Özellikle maç günleri çağrı merkezimizde yoğunluk olduğu için iletişim zorluğu yaşanıyor. Çağrı merkezi sayısını arttırarak bunun önüne geçmeye çalışacağız, çalışmalarımız sürüyor” dedi. 

MÜCAHİT YAPRAKCI

 

Kaynak:YENİ HABER